2777
2789
عنوان

ردیابی گوشی دزدیده شده

7102 بازدید | 41 پست

بچه ها سه سال پیش گوشیمو دزدیدن,دیروز اتفاقی سریالشو پیگیری کردم

ردیابی شده

یه پیامک اومدبا یه کد پیگیری,کسی میدونه باید چیکار کنم

امیدی هس گوشیم پیدا شه😟

اوخی نه 😌  دیگه باتری اینا رو فک کنم ترکوندن

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از بستگانمون میره راسته دزدی فروشا گوشی لمسی میخره همیشه هیچوقت تاحالا گوشی از مغازه نخریده یکسا ...

ماله منم سه سال پیش دزدیدن اوایل یسره.پیگیری میکردم

بعد ببخیالش شدم چنروز پیش اتفاقی کدو زدم دیدم ردیابی شده

تازه خریده بودمش دزدیدن

خوب دیگه ممکنه اجزا شو جدا جدا فروخته باششن 😌

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
تازه خریده بودمش دزدیدن

برو دادگاه اون سیمکارتی که انداختن روی گوشی بالاخره با یه اسمی بالا میاد طرف رو احظارمیکنن دادگاه و مراحل بعدش طی میشه گوشی داداش منم پارسال دزدیدن همینجوری پیداش کردیم گوشیرو ۲۰۰تومن فروخته بود چون کارتن نداش رفتیم موبایل فروشی گرفتیم 😐(شک دارم درست نوشته باشم احظار رو)

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
نه گلم ردیابی شده ینی روشنش کردن اگه جدا جدا مبفروختن ردیابی نمیشد 🤔🤔

ندومبه

نه گلم ردیابی شده ینی روشنش کردن اگه جدا جدا مبفروختن ردیابی نمیشد 🤔🤔

اصل کاری برد گوشیه که ردیابی میشه پس اگ فروخته باشه هم بردش رویه گوشی دیگ روشن شده ک گوشی میشه مال شما😃

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
برو دادگاه اون سیمکارتی که انداختن روی گوشی بالاخره با یه اسمی بالا میاد طرف رو احظارمیکنن دادگاه و ...

ممنون از راهنماییت 

ممکنه طرف شاخ بشه نده گوشی رو?

کارتنشم دارم