2777
2789
عنوان

بتای مشکوک کمک

394 بازدید | 26 پست

کسی بوده بتاش مشکوک بشه بعد منفی بشه

من سه روز مونده ب موعدم ازمایش دادم بتام مشکوک شد ازمایشگاه گفت شنبه تکرار ازمایش....ای یو ای کردم خواهشن کسی هست کمکم کنه

برای مادرشدنم صلوات میفرستی  

دو روز بعد تکرا کن عزیزم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت از موعدتت بگذرع بیا

خب از موعدت گذشت برو گلم 😊

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من مشکوک بودم و مثبت شد، عددش چنده؟

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
چقدر دلم میخاد این ماه باردار باشم ولی هرچی حس شیشمی بود گفت نمیشم😭

حس ششمیه نی نی سایتو میگی؟ به من گفتن دو سال بعد باردار میشی دو ماه بعد شکر خدا شدم

تیکر تولد نفس مامان❤
رنج ازمایشگاه زیر چهار منفی واسه من سه روز قبل موعد۴/۸۵

ان شاءالله که حامله باشی عزیزم 🙏

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.