2777
2789

من بعضی موقعها چیزهایی روبه هم میبافم یعنی ربط میدم بعضی موقعها حس میکنم باافکارم ازخدایه غول ساختم.مثلا چندروزپیش خواهرشوهرم ازهواپیماجاموند مجبورشدم دوباره ۵۰۰تومن بلیط بخره روبلیط قبلیش هم خب ضررمیکردمن نمیدونم چراخوشحال شدم که ضررکرد ولی کلاادمی نیستم ازناراحتی کسی خوشحال شم اینجااولین بارخوشحال شدم شایدچون ازدست داداشش اعصابم خردبود اینارومسبب میدونستم خوشحال شدم فرداصبح رفتم برم سرکاردیدم دزدزده به ماشینم وضبط وباطری ماشین رودزدیدن منم گفتم چون دیروزازناراحتی خواهرشوهرذوق کردی امروز خداجوابت روداد.واینکه مثلا امروز خیلی شوهرم رونفرین کردم خیلی گفتم انشالله روزخوش نبینه وهمیشه هشتش گرو نهش باشه وقتی رسیدم خونه پسرم یه چیزدستش بودزدبه صفحه ال سی دی وصفحش کامل شکست وترک ترک شد ودیگه روشن نشد گفتم بخاطراین بوده که شوهرم رونفرین کردم خداجوابم روداده .ایاواقعا خدا ابن شکلی هستش که بخادسرهرچیزی ازسربنده هاش دربیاره یااین فکروعقایدمنه؟؟خداشناسها بیایید بگید .واگه خداسریع جواب میده پس چراشوهرمن تقاص کارهاش رونمیبینه چراهرروز زندگیش بهتره؟؟؟

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل نفرین کردن شوهرم رو پست های قبلیم هست

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم
شوهرت هشتش گرو نهش باشه كه خودت از همه بيشتر ضرر ميكني

اخه بامن زندگی نمیکنه حتی خرجی بچه هاروهم نمیده.همینروزا قراره برم ازراه قانونی نفقه بچه هاروبزارم اجرا.

عزیزم من هم از دین میگم هم از قانون جذب ....بله درسته اینا یه جورایی قانون کارما ‌و انعکاس انرژی .نفرین که کلا برمیگرده به خودت .من تا حالا به زبونم نیاوردم بدم میاد از نفرین ‌.‌خلا۱ه هرچیزی انرژی داره مثل ایینه هرچی بگی به خودت برمیگرده ....اگه شادی یه نفر بخوای خودت شادی میشی بی دلیل اگه بدی یه نفر بخوای خودتم بدی میبینی

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
فکر کنم شما خودت انرژی منفی کلامت رو جذب میکنی  حالا برعکسش  رو امتحان کن

یعنی چی؟؟ولی هروقت هرچی ازخدابخام برعکس میشه 

اخه بامن زندگی نمیکنه حتی خرجی بچه هاروهم نمیده.همینروزا قراره برم ازراه قانونی نفقه بچه هاروبزارم ا ...

اها انشالله زندگيت درست بشه هيچوقت بد كسيو نخواه و نفرين چوب دو سر طلاس يك طرفش هميشه به سمت خودته

فكر كنم پنجمين كاربريمه 😁و يه عالم خواننده خاموش  بودم😎كلا من شوخي زياد ميكنم به شما به دل نگير 😜
عزیزم من هم از دین میگم هم از قانون جذب ....بله درسته اینا یه جورایی قانون کارما ‌و انعکاس انرژی .نف ...

یعنی اگه نفرین هم به حق باشه مردی که همش دنبال هوسشه ویادزن وبچه هاش نمیکنه ایاحقش نفرین نیست.ولی امروز سرنمازم گفتم خدایاهرجورثلاح میدونی بخاطربچه ها شوهرم رواصلاحش کن نمیخام بی پدربزرگ بشن.امروز عصرحال خودم بهتربود

یعنی اگه نفرین هم به حق باشه مردی که همش دنبال هوسشه ویادزن وبچه هاش نمیکنه ایاحقش نفرین نیست.ولی ام ...

اره عزیزم حتی اگه به بیشعور ترین ادم دنیا هم نفرین کنی به خودت برمیگرده همیشه به خدا بسپار اون وفت میبینی چقد کارت درست بوده ...و از خدا صلاحش بخوا بگو به راه راست هدایت کنه ولی نفرین کلا از زندگیت بنداز بیرون

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
اره عزیزم حتی اگه به بیشعور ترین ادم دنیا هم نفرین کنی به خودت برمیگرده همیشه به خدا بسپار اون وفت م ...

چشم حتما.تاحالا کسی رونفرین نکردم تاحالاهم فقط گفتم خدایاازش نگذر اینم نفرین حساب میشه بگم خدایاازش نگذر؟؟؟

چشم حتما.تاحالا کسی رونفرین نکردم تاحالاهم فقط گفتم خدایاازش نگذر اینم نفرین حساب میشه بگم خدایاازش ...

حالا نمیدونم نفرین میشه یا نه ولی چون حرف منفی هست کلا به کار نبر من گروه مثبت اندیشی دارم تو واتساپ هرکس میخواد بیاد

https://chat.whatsapp.com/ELjSjWd4V31A1FXKRkK0Jz