از دیشب لک و کمی خونریزی پیدا کردم امروز رفتم دکتر بتام متوقف شده بود و سونو واژینال کردم که گفت داره دفع میشه دکترم گفت وایسا ببین به خونریزی زیاد افتادی و دیدی چیزی مثل گوشت اومد ازت برو سونو بده اما اگه تب کردی سریع برو بیمارستان من چکار کنم کسی تجربه ایی داره دارم دق میکنم کمک کنید چی بخورم یا بنظرتون وایسم شاید فرجی شد... 😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون روز من دکتر بودم ی مریض ب دکتر میگفت لکه بینی داره و دکتر هم گفت ک بچه میخواد بیفته گفت برو سونو اگه زنده بود بچه شیاف پروژسترون بزار از پایین ن اگه مرده بود ک دیگه کاری نمیشه کرد
از همه چیز که بگذریم 😊همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩👧👦🥺😔