2777
2789
عنوان

چه سبک و شیوه ی زندگی رو دوست دارین

434 بازدید | 25 پست

و دلتون میخواد انجام بدین و اینکه اون سبکی که میخواهین هستین و بهش رسیدین؟

من خودم پس انداز به هر قیمتی رو دوس ندارم ولی اینجا میبینم خیلی از کاربرها انجام میدن 

و اینکه در لحظه زندگی کردن رو دوس دارم 

نه اینکه الان از لحظمون بزنیم به امید آینده و پیری که یه چیزهایی بدست بیاریم

چنین نماند چنان نیز هم نخواهد ماند

سبک زندگی جنگلی .دور از مردم .وسط طبیعت 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دختره تو اینستا هست اسمش ساریساس عاشق زندگی اونم ازاد رها همیشه خوشحال خودشم که از زیبایی هیچی کم نداره

دوزخ از تیرگی بخت درون من و توست                                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت🎈💕

قوی بودن 

فرهیخته بودن

عاقل بودن 

متفاوت بودن 

شاد بودن 

ادددددم بودن

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
یه دختره تو اینستا هست اسمش ساریساس عاشق زندگی اونم ازاد رها همیشه خوشحال خودشم که از زیبایی هیچی کم ...

پیجش چیه اسمش؟

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم