2777
2789
عنوان

بانک مهر ایران قسط وامو کم نمیکنه

87 بازدید | 6 پست

پول رو همونجوری تو حساب نگهداشته. منم وام به اسم شوهرمه. خودشم نیست. پولو ریختم الان چند روزه میگه که نه پیامک واریز اومده نه قسطو کم کرده بعد رفته عابر دیده پول تو حسابه و برداشت نمیشه. حالا شهر دیگه اس. امروز خودش با بانکتماس گرفته گوشی رو جواب ندادن من خودم صبح برم بانک بگم درست میشه؟ کارت رو هم با خودش برده. عملا فقط میتونم ازش شماره حسابشو بگیرم. بنظرتون چون حساب من نیست کارمو راه میندازن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باید خودشون باشن 

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  

برای ماهم رسالت اینجوریه ۳ برج رو برنداشتند تو حسابه الانم بر نداشتند شوهرم سر زد گف برای کرونا یتیکه گفته بودند بهمون قسط رو بر ندارید

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
برای ماهم رسالت اینجوریه ۳ برج رو برنداشتند تو حسابه الانم بر نداشتند شوهرم سر زد گف برای کرونا یتیک ...

اخه پیام میاد اقساط وام خود را بپردازید

حالا جالبه که من دقیقا ۱۵ روز پیش پولو به حسابش ریختم😏