2777
2789

دوقلوهای من تاالان که ۳ ماهه هستن شیرخشک آپتامیل pdfمیخوردن الان دیگه خیلی سخت این شیرخشکو پیدامیکنم .یه دکتر گفت آپتامیل ۱ بدم یکی دیگه گفت ببلاک کامفورت.اصلا نمیدونم چیکارکنم .کدومو شماها استفاده کردین وبهتره؟؟

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببلاک کامفورت اصلاا پیدا نمیشه

ااا پس هیچی من چون آپتامیلpdfپیدانمیشه خواستم عوض کنم

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
چرا سخته؟؟ اینهمه مارک دبگه هست.گیگوز بیومیل و.. یکیشو بگیر اگه ساخت دوباره بخر

آخه بچه های من نارس بودن همه نوعی نمیتونم بدم

میگن نان دندون بچه رو زود خراب میکنه من تا ۶ ماهگی ببلاک میدادم بخاطریکه سبکه از الان میخوام بیومیل بدم به بچم

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
نان بخر...مارک خیلی خوبیه

میگن نان خیلی سنگینه

من یه سالو نیم ببلاک دادم به پسرم راضی بودم.

خوب وزن میگرفت؟؟؟

عزيزم هموني كه دكتر گفته رو امتحان كن نشد بازم از دكتر ببرس

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
میگن نان دندون بچه رو زود خراب میکنه من تا ۶ ماهگی ببلاک میدادم بخاطریکه سبکه از الان میخوام بیومیل ...

آره آخه شنیدم نان سنگینه

خوب وزن میگرفت؟؟؟

بله خوب بود وزن گیریش از پنج ماهگی هم حریره و فرنی و سوپو شروع کردم در کل راضی بودم از ببلاک چون من آپتامیل و نان هم اولش داده بودم ولی از سه چهار ماهگی به بعد کلا ببلاک دادم تا آخر

چشم دل باز کن که جان بینی، آنچه نادیدنیست آن بینی