2777
2789
عنوان

🔹١.دوستاني كه نميتونن درس بخونن

161 بازدید | 10 پست

تاپيك هاي مختلفي ديدم راجع به مشكلات درسي، دوستان ميگفتن حوصله درس خوندن نداريم يا تمركز كافي نداريم!

يا

يه برنامه مفصل مينويسيم ولي به يه بندش هم نميتونيم عمل كنيم!

اگه از دوران كودكي مشكلي نداشتين از نظر ذهني يكي از علل اين مشكل ميتونه افسردگي باشه!

بله افسردگي!

يا حالت هايي  كه بين هيجان بالا و بي حوصلگي متناوب هست، كه علتش ميتونه منيك ديپريشن باشه

گاهي اينا رو فقط ب بي حوصلگيمون نسبت ميديم در حالي كه مشكل جاي ديگه ست.

حتما بايد با روانشناس صحبت كنيد و اگر مؤقتا ب هر دليلي دسترسي ندارين

سعي كنيد علل ناراحتي تونو پيدا كنيد و بنويسيد

و واسش راه حل پيدا كنيد (اگر جزئي باشه) اگر هم مشكل أساسي باشه حداقل علت ناراحتي تونو ريشه بايي كردين و بهتر ميتونين از كسي كمك بگيرين!

موفق باشيد☘️

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.

ساعتها  میشینم فکر میکنم گه چته زیزی به نتیجه ای نمیرسم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ساعتها  میشینم فکر میکنم گه چته زیزی به نتیجه ای نمیرسم

قطعا علتي وجود داره عزيزم

اما شايد تو گذشتت باشه نميتوني به ياد بياري 

يا خودت داري انكارش ميكني

أما نوشتن رو توصيه ميكنم بي پرده هر چي كه به ذهنت ميرسه رو بنويس!

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعتها  میشینم فکر میکنم گه چته زیزی به نتیجه ای نمیرسم

برنامه کوتاه بریز و شروع کن 

روزانه 

هفتگی 

کتابای کوچیک و جالب و کاربری 

تا کم کم لذت موفقیت رو همیشگی کنی

میدونستین 70درصد شخصیت آدما تا 7 سالگی شکل میگیره؟.   و تا 14سالگی ب90درصد هم میرسه؟؟         یچیز دیگه   میدونستین غالبا بچه ها اون چیزی نمیشن ک پدر و مادر میخوان   اون چیزی میشن ک پدرو مادرهستن
من ۲۲سالمه ی ساله جداشدم از شوهرم  سردرگمم حوصله هیچی و ندارم فقط ورزش ورزش ورزش  دلم می ...

ميفهمم عزيزم

فشار رواني طلاق خيلي بالاست

پس طبيعيه با تغيير زندگيت يه كم حال و هوات عوض شه

و اينك ناراحتي تو سمت ورزش هدايت كردي عاليه!

يه برگه بردار همين الان همه أهدافت رو بنويس 

حتي اونايي ك فك ميكني محاله

درس خوندن رو دوس داري با جزئيات ازش بنويس

بنويس چرا ميخواي بخوني ؟! هدفت از اين كار چيه؟! به كجا ميخواي برسي؟ چقدر حاضري واسش تلاش كني

همه رو بنويس و جواب بده، وقتي بفهمي موفقيتت در گرو چه كاريه انرژيت دو برابر ميشه واسش

شماروانشناسین؟

بله عزيزم

نوشتم ولی ب نتیجه نرسیدم همین اذیتم میکنه

از مشاور حتما كمك بگير عزيزم