2777
2789
عالی

ببخشید یه سوال کلی دارم مثلا کسی که یک هفته سهام خریده با کسی که یکی دوماه هستکه سهام خریده تو سود دهیشون فرق دارند تو بورس چطوریه ؟؟؟امیدوارم منظورمو متوحه شده باشید

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من تقریبا۷و۵۰۰ گذاشتم تو بورس فولاد و وتجارت و بصادر و شبندرو ورنا دارم به نظرتون تا کی باید ...

بببین 

کلا  بورس تو کوتاه مدت ریسک داره 

ولی بالای سه ماه خوبه 

ریسک نداره سوده 

حالا بستگی به قدرت خرید و پولت داره.که چقدر سرمایه گزاری کردی

هرکس سهام خوبی رو اطلاع داره بزاره من اونایی رو که میدونستم ضرر توش نیس گذاشتم براتون

قای سینا بورس توی همین سایت از صبا و شستا خیلی تعریف میکردند منم امروز صبا خریدم

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
ببخشید یه سوال کلی دارم مثلا کسی که یک هفته سهام خریده با کسی که یکی دوماه هستکه سهام خریده تو سود د ...

بله فرق داره 

یکی خیلی با قیمت پایین خریده وقتی چند وقت بهش سود میده 

دوباره برای سودی که کردی هم سود میده .

بله فرق داره  یکی خیلی با قیمت پایین خریده وقتی چند وقت بهش سود میده  دوباره برای سودی ک ...

من هر وقت قیمت بالا رو میزنم برام میخره مثل صبا که خیلی صفش شلوغ بود به نظرتون ضرر میکنم

کسی مثل من هست هر کاری میکنم نمیتوتم وارد برنامه شم میگه رمز یا  کاربری رو اشتباه وارد کردی ا ...

شاید رمزی که وارد میکنی رو اشتباه میزنی 

دقیقا باید مثل اونی باشه که اول وارد کردی 

حتی کلمه کوچیک و بزرگش رو باید توجه کنی

نه فرقی نداره فقط اون یک ماه زودتر سود کرده

من برام عجیبه مثلا یه بنده خدایی میگه من روزی یک میلیون سود میکنم من یک هفته هست سهام خریدم بیشتر روزا ضرر دادند بهم