2777
2789
عنوان

مادر شوهر بیشعور

311 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

دیشب بعد از یه ماه مادرشوهرم به شوهرم زنگ گفت بیاید اونجا ما هم الان به خاطر کرونا چند ماهی هست که هیجا نرفتیم و کسی هم خونه ی ما نمیاد و تا رفتیم خونشون مادرشوهرم اومد نشست رو به رومون شروع کرد تعریف از برادرش:《وای نمیدونید رفتیم خونه ی برادرم چه میوه های گرون قیمتی خریده بود واسمون،هر وقت میریم خونه ی برادرم میره بهترین و گرون ترین میوه ها رو برامون میخره خدا ایشالا بیشتر بهش بده》.

دایی شوهرم که داره میگه شاید بالای 10 میلیارد سرمایه شه و شوهر من یه کارمند البته اوضاعمون خوبه.

پدرشوهرم دیشب بهش میگفت باید ببریمت تیمارستان بستریت کنیم😂😂

همه اش از برادرش تعریف میکنه و از بدی عموی شوهرم و عمه های شوهرم میگه،یه داماد متعاد داره میگه خیلی خوش اخلاقه،یعنی حالم از این مادرشوهرم بهم میخوره🤢

شاید معجزه زندگی من توباشی که باآمدنت زندگیم رادگرگون کردی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا آدم حسودیه شوهرم چند ماهیه ازلحاظ شغلی پیشرفت کرده واین افعی ازحسادت داره خودشو می کشه🐉🐉وقتی می خواد شوهرمو وادار به کاری بکنه وتوانشو نداره به برادرشوهرم که ازشوهرم کوچکتره میگه توبهش بگو منم که باسیاست وخونسردی تمام همه رو نابود می کنم 💪🏻💪🏻

بی کارید خدایی یکمم هم از مادراتون غیبت کنید و بد بگید

یه ماهه مادرمو ندیدم به خاطر کرونا آنوقت باید متلکهای این 🐉🐉روتحمل کنم

کلا آدم حسودیه شوهرم چند ماهیه ازلحاظ شغلی پیشرفت کرده واین افعی ازحسادت داره خودشو می کشه🐉🐉وقتی م ...

😳😳😳😳😳😳😳😳😳افعی 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

پسرشه چطور از پیشرفت اون ناراحت شه هرچیم ادم بدی باشه هرچیم باتو بد باشه عمرا از پیشرفت بچش اونجوری نمیشه افعی چیه زشته خوبه پسرتو بازحمت بزرگ کنی یه روز زنش ب تو بگه افعی هیچیم نه افعی😑😑😑😑😑😑