2777
2789
عنوان

جیغغ زدن نوزاد ۶ ماهه

326 بازدید | 10 پست

سلام به همه من قبلا دخترم خودش دسگه ساعت ۱۰ شب اینا میخوابید اللن چند وقته همش جیغ میزنه درست شیر نمیخوره تا ساعت ۱۲ اینا رو زمین یه سره جیغ میزنه یعتی دندونشه؟؟ دیشب ۳بار از خواب پاشد با گریه 😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا اعصاب نزاشته

باهاش بساز میگن دندون در اوردن خیلی سخته یکم بهش استا بده یا دیفن بزن رو لثش. از این ژل ها مرتب بزن رو دندونش . میگن مادر اگ بدونه دندون دراوردن چقدر درد داره سینشو کباب میکنه میذاره دهن بچش . پس باش بساز. یکمم سینه مرغ کباب کن بده دستش بکشه دندونش 

مطین شو ک به خاطر دندونشه. با یه پزشک صحبت کن. چون بلاخره خوب شیر نخوردن نشونه ی خوبی نیست. اگر برا دندونش باشه انشاالله رفع میشه

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

وای دخترمن ۱۵ ماهشه دندون داره درمیاره جیغ میزنه تمام لثه بچم بادکرده سخته ولی اصلا دعواش نکن دندون دراوردن خیلی سخته من میدونی روزی چندبار اسهال میشد۸بار فقط درروز لباسشوکثیف میکرد شب میشد دیگ رنگو روم میرفت ازبس خسته میشدم 

ی دختردارم شاه نداره💗صورتی داره ماه نداره🤩ازخوشکلی تانداره🥰