2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نه پیام بده نه هیچی

چون اگر پیام فحش و...بدی میتونه شکایت کنه

آدم مریض متاسفانه زیاده

البته فقط ظاهرشون آدمه

بلاکش کن 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
عجب حرفی زدیااااا شماره شوهرش ازکجا پیداکنه...

یوقت  زنگ بزنه  شوهرش برداره😒

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
شمارشو بدم به بابام زنگ بزنه بگه کار داشتین پیام دادین 

نه بابا,چه کاریه,جواب نده,اون ببینه جواب نمیدی بیخیال میشه خودش,اونجوری بدتر میشه ,هم برای خودت هم اون,چون مردهای ایرانی جنبه ندارن که مثلا پدرت یا شوهرت بفهمن میگن حتما خودت با ناز و غمزه حرف زدی که اینو فرستاده,نمیگن یارو مشکل داره

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
بهم پیام داده این سلام شماره تلگرامم هست سیو کن کارداشتین09189083574

ملت روانین... من که اگه بودم شوهرم میومد بهش میگفتم... 

منم یه مدت نمیدونم چرا هی شماره میگرفتند و اشتباه بود... منم تازه عقد کرده بودم... هی جلو شوهرم باید میگفتم اشتباه گرفتین و خودم خیلی عذاب وجدان داشتم چون سال تا ماه این تلفن من زنگ نمیخورد... دیگه وقتایی که با هم بودیم وقتی نگاه میکردم میدیدم شماره ناشناسه گوشی را میدادم همسرم میگفتم جواب اینو بده نمیشناسمش... بعدم من گوشیم رمز نداره   همشم اون وسطاست...یا تا یه طوریش میشه میدم دست شوهرم درستش کنه که جای هیچ شکی باقی نمونه

نه به قرآن برو تایپیکای قبلمو نگاه کن.... یه دخمل خدا بهم داده 

ولش کن شما بلاک کن... حالا شماره اش پخش شد... کسایی بخوان بهش زنگ‌میزنن سرش شلوغ میشه کاری یه تو نداره

لطفا به جز استارتر کسی ریپلای نکنه ممنونم
الان واسه احراز هویت باید شماره خودت باشه مثل سابق نیست داستان پیدا کردم 

خاک بر سرشون. باید تو آب لوله کشی شهر کافور بریزن خیلی وضع بعضیا خرابه بخدا. من دیروز از خیابون رد شدم برم دکتر یه ماشین هی بوق میزد و صدامیزد بیا تا یجا میبرمت!!! لباس پوشیده و بلند پوشیدم کل صورتمم که با ماسک پوشیده بود بجز اینکه مونث بودم دلیل دیکه ای برای کرم ریختن نداشت بی شرف.تازه ۴۵سالش بود.آخه همه میگن زنها مقصرن که لباس جلف میپوشن.

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
نه بابا,چه کاریه,جواب نده,اون ببینه جواب نمیدی بیخیال میشه خودش,اونجوری بدتر میشه ,هم برای خودت هم ا ...

آخه بدبختیم اینجاست پیش شوهرم اگه این پیامو میداد فکر می‌کرد مشکل از منه میخام بابام زنگ بزنه دیگه پیام نده آلان میاد وات همه جا پیام میده