زنگ زدم ترمینال از جایی 0915 بگیرم 0918 گرفتم گفتم یه سفارش داشتم از مشهد کدوم ترمینال تحویل بگیرم... گفت اشتباه گرفتی گفتم ببخشید قطع کرد حالاپیام داده بهم کثافت 👇👇👇👇
بهم پیام داده این سلام شماره تلگرامم هست سیو کن کارداشتین09189083574
جوابش رو نده و پاک کن گلم,دیگه پیگیر نمیشه نگران نباش,اگه فحش بدی بدتر میکنه
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بلاك كن ولي به شوهرت حتما بگو يواش يواش بگو تا اعصباني نشه
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
شمارش رو هم که گذاشتی خانوما کاری داشتین تماس بگیرین😂😂😂😂
همه حمله
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡