2777
2789
عنوان

یکی نیست به بعضیها بگه توقعت را بچسبونیدبه کف زمین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا اینا همه اش حرفای شمابودش.

حتما درگذشته چیزی بینتون پیش اومده که عقده گشایی میکنند ..

یعنی خواهرومادرت بی دلیل با شما بدهستند؟!! دخترخوانده که نیستی😕😕😕

باورم نمیشه بیخودی مادروخواهر لج باشند 

امیدوارم هدایت بشید🙏🙏

من که فقط میرم خونه بابام یه ساعت میشینم بعد میام شما هم همین کارو کن فقط اگه مامانت حالش خوب نبود کاراش کن دیگع وظیفه ی واسه کسی نداری اونم بعد چن وقت برو واقعا ناراحت شدم برات چقدر خواهری چقدر بد رفتار کرده با بچت اه 

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
چون زودتر ازدواج کردی حسودی میکنه؟؟ دوری و دوستی

والا بخدا نمیدونم چه مرگشه،،،،،مدام بهم دستور میداد این برام از مامان بگیر بیار اونا بیار،،،،،صدا شوهرم در اومده بود دیگه،،،،،بعد یه روز صبح زنگ م زد گفت من یه ساعت دیگه اسباب کشی دارم بیا همینن جور پنکم سرهم کردی جمع کن گفتم نمیام فحشم داد

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.
والا بخدا نمیدونم چه مرگشه،،،،،مدام بهم دستور میداد این برام از مامان بگیر بیار اونا بیار،،،،،صدا شو ...

ولش کن نرمال نیست رفت و امد نکن 

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
خواهرم خیلی دهن ب دهنش میذاره هرچی هم بهش میگم تو از این بزرگتری کاریش نداشته باش اصلا گوش نمیده،،،، ...

بهتره از هم دور نگهشون داری 

اینطوری بچه هم از رفتار خاله ومادربزرگش در امان میمونه هم الگوی غلط نمیگیره هم زودتر از سنش بزرگ نمیشه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
والا اینا همه اش حرفای شمابودش. حتما درگذشته چیزی بینتون پیش اومده که عقده گشایی میکنند .. یعنی خو ...

نه والا دختر خوانده نیستم،،،،بچه هم که بودم مدام کتکم میزد ن تنها منو داداشا کوچکتر هم میزد،،،،هر چی یادم میاد تند خو و وحشی بود اعصاب نداشت

بهتره از هم دور نگهشون داری 

آر ه برا همین دیگه نمیرم،،،،شوهرم گفته یبار دیگه دستش رو دخترم بلندش،،،دستاش قلم میکنم

بهتره از هم دور نگهشون داری  اینطوری بچه هم از رفتار خاله ومادربزرگش در امان میمونه هم الگوی غ ...

حق باشماس هروقت میبرمش خ بابام خالش اونجا باشه بچم افسرده میشه

یا خدا فکر کردم زیر 30

عقل بچه 16ساله بیشتره این میرسه،،،،یادمه بچش که دوماهش بود را زنگم زد گفت بیا با مامان بچه را بشور،،،منم پاشدم رفتم با مامانم تو حموم بچه میشسنیم اب که مامانم ریخت رو سرش گریه کرد،،،،از حموم اومدیم بیرون خاست ما را بکشه میگفت چیکارش کردید،،،،،منم دیگه  نرفتم بچش بشورم

خیلی طولانی بود 😁 حوصله ام سر رفت تا نصفه خوندم خلاصه اینجور آدما رو باید ازشون دوری کرد کلا

بس دلم پره عزیزم،،،،تاپیکم طولانی شد