2777
2789

ولی هنوز انجام ندادم . بنظرتون اگر کم کاری تیروئید داشته باشم نباید متوفورمین بخورم؟ هزینه ی ازمایش تیروئید با دفترچه و آزاد چنده؟ کسی بوده که با این شرایط باردار شده باسه؟ لطفا راهنماییم کنید

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=146750660]اره من با همین شرایط باردار شدم[/QUOTE   شما درمان شدی بعدش باردار شدی یا در طی درمان بارداری شدی؟

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍
نه متفورمین ربطی به تیرویید نداره. من تیرویید دارم ومیخورم

اخه تو گوگل نوشته اگر کم کاری تبروئد دارید به هیچ عنوان متوفورمین استفاده نکنید

ببخشید استارتر  ی سوال داشتم توروخدا کسی میدونه جواب بده  من نمیدونم این اسمش واژنه چیه ...

هیچی خیلیا اینجورین.مشکل نداری ولی اگه خودت اذیتیو تحمل درد داری برو عملش کن .لابیا پلاستی

🤔
من متفورمین میخورم همش حس میکنم عفونت ادراری گرفتم طبیعیه

منم میخوردم عفونت ادراری گرفتم . حالا نمیدونم از اون قرص بود یا چیز دیگه 

کلا قرص اذیت کننده ای هس

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم