بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هم گناه ارزش دانلود داره . سریال کرگدن هم عالیه ولی یه سری ها میگن تهش نامعلومه . اون افراد فیلمو با دقت ندیدن ک این حرفو میزنن. ولی حتما هم گناه و اقا زاده رو ببین . عاشقانه هم خوبه موضوعش بهتر از دل هست
بالاخره یه بیننده هم که باهاشون همزاد پنداری میکنه
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
بد نیست ارزششو داره تاره ب جا قشنگش رسیده ک اصلا فکر نمیکردم این طوری بشه
همشونو دان کن
همگناه دل اقازاده موچین
کرگردنم خوب بود از ی جاییش دیگ اصلا کشش نداشتم سمتش خیلی پیچ در پیچش کردن
سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
تا بعد از کنکور خداحافظ👋👋موفق میشوم مهم نیست چقدر دیر چقدر طولانی فقط اینو میدونم یه روزی موفق میشوم.... (از کسانی که سعی کردن بگن من بدم ممنونم چون باعث میشن من بیشتر تلاش کنم😇)