2777
2789
عنوان

تا صبح خون گریه کردم

416 بازدید | 35 پست

پسرم دو ماهشه ، تو خاب با کوچکترین صدا میپره،وقتی خابه همش خودشو جمع میکنه پاهاشو میاره بالا، لبشم میلرزه، و زبونش رو میاره بیرون و حالت ادامس جویدنی میکنه،تند تند گاهی پلک میزنه و خیره میشه و چندبار از دهانش و دماغش شیر زده بیرون ،دارم از نگرانی میمیرم نوشته علائم تشنج یا رفلاکس، نوبت دکترم تا شهریور نمیده ک ببرم دکتر مغز و اعصاب خیلی نگرانم چطوری تشخیص بدم ک تشنج نیست تا موقعی ک برم دکتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغزواعصاب برای چی اولش ببرش اطفال اگه تشخیص دادبعدببرش نگران نباش شایدتوخواب ازچییزی صدایی ترسیده براش آیت الکرسی بخون یامقلب القلوب بخون فوت کن بهش

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید)