2777
2789
عنوان

بچها یعنی من کرونا گرفتم؟؟؟

148 بازدید | 29 پست

دوشب پیش لرزز کردممم شدید درحد دوتا پتو روم بووود ولی سردم بود و بدنم میپرید.!!پاشدم تبو گرفتم تبم ۳۸.۸ . سریع شیاف گذاشتمم تبم اومد پایین

الان دوروزه فقططط بدن درد دارررم درحد اینه که ی هیجده چرخ رومه انقد که بدنم درد میکنه‌ ضعف دارم بیحالم...

اینم بگم همون روز رفتم دکتر بهمم دوتا سرم داد. امپولم ۷ تا بهم دادم  ولیییی خیلی سنگینمممم

❤یه پسر دارم شاه نداره❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرکنم اره علایمت که علایم کروناس مراعات کن پیش کسی نرو

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

برادر شوهر منم همین علائمو داشت

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

بچه هااگه پنج شنبه شب درحدود4ساعت با کسی یه جاباشی سریه سفره که فرداش اون مشکوک به کروناباشه چنددرصدممکن بقیه گرفته باشن واگه گرفته باشن تا کی مشخص میشه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
بله منم ۲بار گرفتم  همینجور بود مخصوصا بار دوم بار اول شدیدتر بود😥

2بار؟مگه نمیگن کسی که بگیره تا6ماه دیگه نمیگیره

شاااید تا یکی دوهفته  دیگه نشون بده

شماپیش ادم مشکوک بودید ؟بیرون رفتید؟