2777
2789
عنوان

بچها یعنی من کرونا گرفتم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 29 پست

الان تو یه تاپیک میگفتن بارهنگ وماسالا خوبه 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همسرم دقیقا همینجوری شده بووود ولی تستو اینا نداده رفتیم درمونگاه گفت استراحت کنید خوب میشه

لابد داشته وشماازایشون گرفتید مراقب بچه باشید 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
وااای خدااااااا من دارم تلف میشم 

نترس چیزی نیست من حتی دارو مصرف نکردم

بار اول چون باردار بودم

بار دومم فقط یدونه قرص سرماخوردگی خوردم که بی فایده بود

فقط تا میتونی آفتاب بگیر و قرص ویتامین دی هم خوبه که کلسیم جذبش رو بالا میبره

۱۰روز تا دو هفته طول میکشه

بار اول علایم تنفسی داشتم که بعد از خوب شدن بدن دردم داروی آسم مصرف کردم

بار دوم علائم گوارشی  

شما هم فکر کنم خفیف گرفتی چون اگه شدید بود الان حتی گوشی هم نمیتونستی دست بگیری 😥

ان‌شاءالله بهتر میشی

تا میتونی سوپ و گوشت و عرق گوشت بخور

فقط باید چیزای مقوی بخوری تا زود خوب بشی

هرچیزی که فکر میکنی مقویه و گرمیه بخور

ویتامین سی هم الکیه و هیچ فایده‌ای نداره

بله منم ۲بار گرفتم  همینجور بود مخصوصا بار دوم بار اول شدیدتر بود😥

پس چطور میگن بدن ایمن میشه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
نترس چیزی نیست من حتی دارو مصرف نکردم بار اول چون باردار بودم بار دومم فقط یدونه قرص سرماخوردگی خو ...

اره از ویتامین سی متنفرمممم 

خب خداروشکر که الان خوبی. 

اره من فقط بدن دردم هیچیم نی 

ولی بدن درد شدیددددددددددد

مرسی از راهنماییت دوستت عزیزم 

❤یه پسر دارم شاه نداره❤
فداتشمم اره هستممم استرس دارم خیلی😢

نگران نباش استرس هم نداشته باش فقط ماسک بزن سعی کن نزدیکش نری مایعات گرم بخور فراوان ودسشویی وحمام ضدعفونی کن 

حس میکنم دیریازودهمه میگیریم فقط خدارحممون کنه مخصوصا بچه ها گناه دارن 

2بار؟مگه نمیگن کسی که بگیره تا6ماه دیگه نمیگیره

نه 

اونم دلیل داره

چون همه‌ی بدن ها انتی بادی مناسب رو تولید نمیکنن

البته منم با فاصله ۵ماه گرفتم

رفتم بهداشت با اینکه ماسک داشتم یه خانمی با بچش اومد که کرونا داشت و من همون شب افتادم😞

و اولین بارم بود ماسک پارچه ‌ای میزدم همیشه ماسک پزشکی میزدم این بار نداشتم😥

نترس چیزی نیست من حتی دارو مصرف نکردم بار اول چون باردار بودم بار دومم فقط یدونه قرص سرماخوردگی خو ...

واقعا؟

من دیروز دکتر بهم خودش ویتامین سی داد 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

نه  اونم دلیل داره چون همه‌ی بدن ها انتی بادی مناسب رو تولید نمیکنن البته منم با فاصله ۵ماه ...

اخی عزیزم خداراشکرالان خوبی

نه  اونم دلیل داره چون همه‌ی بدن ها انتی بادی مناسب رو تولید نمیکنن البته منم با فاصله ۵ماه ...

ببخشیدسرتم دردمیارم عزیزم اون خانم علایم داشت سرفه ای چیزی کرد که شما گرفتید؟ماسک نداشت؟

ببخشیدسرتم دردمیارم عزیزم اون خانم علایم داشت سرفه ای چیزی کرد که شما گرفتید؟ماسک نداشت؟

سردردای شدید که حتی چشمم باد کرده بود به زور چشمم باز میشد اصلا نا نداشتم که چشمم رو باز کنم

نه هیچ سرفه‌ای نکرد ولی ماسکم نداشت

من اگه ماسک سه لایه داشتم حتما نمیگرفتم

برای اولین بار با ماسک معمولی رفتم بیرون شانس از کنارم یه کرونایی رد شد😒