2777
2789

اگر ميشناسيد بگيد براى چى پيشش رفتيد و جواب گرفتيد يا نه من بچمو  يكسالشه بردم ولى شك دارم تشخيصش درسته يا نه 

چرا شک داری ؟ منم دخترمو هفته پیش بردم به خاطر انحراف فعلا که عینک داد

دخترم چشمش قى ميكرد وچند تا دكتر بردم مجراى اشكش بسته بود تا اينكه يه دكتر گفتمجراشو ول كن چشمش انحراف داره بعد از ده روز شنبه بردمش پيش صالحپور گفت نه انحراف داره نه مجراي اشكش بستس پس براى چى چشمش قى ميكنه نميدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۵ساله پسرم بخاطر انحراف چشم پیشش میبرم،دکتر خوبیِ.خیالت راحت پسرمُ عمل انحراف کرد والان خو ...

عزیزم انحراف پسرتون چه نوعی بود؟ با یکبار عمل خوب شد؟ تنبلی یا ضعیفی نداشت؟بعد عمل عینک میزنه 

ببخشید توروخدا زیاد میپرسم چند بار تاپیک زدم مادرا زیاد نیومدن خیلی نگران دخترمم

عزیزم من ۵ساله پسرم بخاطر انحراف چشم پیشش میبرم،دکتر خوبیِ.خیالت راحت پسرمُ عمل انحراف کرد والان خو ...

آخه اينقدر دخترم موقع معاينه گريه كرد ميگم نكنه درست نديده آخه چشمش همچنان قى ميكنه يعنى مجراش بازه ؟؟

دخترم چشمش قى ميكرد وچند تا دكتر بردم مجراى اشكش بسته بود تا اينكه يه دكتر گفتمجراشو ول كن چشمش انحر ...

چشمشو چند روز با چای سرد شده و پنبه بشور منم دخترم کوچیک بود همینجوری شد چند روز شستم خوب شد

تنبلی داشت ۻعیفی هم وقتی زیر۲سال بود،از٦ماهگی انحرافش معلوم شد و تحت درمان بود حدود۴سال تلاش کرد با ...

خدارو شکر که خوب شد پسرتون واسه دخترمنم دعا کن دوتا چشمش هست انحراف به بیرون 

بچه اى شما موقع معاينه ساكت بودند دختر من خيلى گريه كرد   به زور چشمشو نگاه كرد

من دخترم دیگه متوجه میشه بهش گفتم اگر به حرف دکتر گوش بدی واست جایزه میخرم 

اونم گوش داد بعد دکتر هم واسش بادکنک و آدامس خریدم

تنبلی داشت ۻعیفی هم وقتی زیر۲سال بود،از٦ماهگی انحرافش معلوم شد و تحت درمان بود حدود۴سال تلاش کرد با ...

عزيزم دكتر ديگه به منم گفت انحراف رو به تو هست ولى دكتر صالحپور گفت اصلا انحراف نداره گفت دكتر اشتباه كرده زمتر قبلى به منم گفت چشمش رو ببند  دو ماه من ده روز بستم بعد گفتم بزار پيش دكتر صالحپورم ببرم كه نظرش منفى بود يعنى مطمئن باشم از تشخيصش