2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درد که هست کارایی که گفتم انجام بدید شدید بود میتونید به پزشک مراجعه کنید تا مسکنی مصرف کنید.

من قبلا اینطوری نبودم تا حالا پاهام درد نمیکرد

الان دو سه دفعه س پاهام درد میکنه

مامان دوتا دخمل ناز 😍
وای منم یعنی بعضی وقتا انقد افسرده م که نگو 

اصلا صدای بچه هام میره رو اعصابم همش کتک میزنمشون ولی روزای دیگه هر چقدر شلوغ کنن دعوا کنن اذیت نمیشم ولی دچند روز مونده به پریودم دیونه میشم😔

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
اصلا صدای بچه هام میره رو اعصابم همش کتک میزنمشون ولی روزای دیگه هر چقدر شلوغ کنن دعوا کنن اذیت نمیش ...

من احساس میکنم همه چی بیهوده س 

بعد که میگذره میگم واسه این موضوع به این چرتی چرا ناراحت بودم

مامان دوتا دخمل ناز 😍

من چند روز قبلش حدود یک هفته قبلش تموم بدنم درد میگیره کمردرد و شکم درد و سردرد شدید و حالت تهوع و دیگ بهتون بگم خیلیم دمای بدنم مخصوصا کف پام بالا میره هی مجبورم اب سرد بریزم روی پاهام  

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
من چند روز قبلش حدود یک هفته قبلش تموم بدنم درد میگیره کمردرد و شکم درد و سردرد شدید و حالت تهوع و د ...

من پاهام خیلی درد میکنه 

دفعه پیش حواسم نبود قراره پریود شم دیگه میخواستم برم دکتر فک کردم دیسکم پاره شده بعد که پریود شدم خوب شد

مامان دوتا دخمل ناز 😍
من پاهام خیلی درد میکنه  دفعه پیش حواسم نبود قراره پریود شم دیگه میخواستم برم دکتر فک کردم دیس ...

خیلی بده لامصب همین الانشم حالم بده

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️