ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 عنوان بی مزه ترین جوکی ک بهش خندیدین+عکس پست اول 4646 بازدید | 19 پست بین سیاره ها دعوا میشه خدا میگه همیشه حق با مشتریه شما هم بگید هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست 1399/04/30 | 10:07 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 یه روز یه خیارشوره،شورش رو درمیاره میشه خیار هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
zariii_0098 عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 1254 😂😂😂 دوستای مهربونم میشه برای ارامشم و موفق شدنم با دلای پاکتون یه صلوات مهمونم کنین؟😘 اگه خواستین بهم بگین فرستادین منم براتون جبران کنم 🥰
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 یه بار یکی میره درِ یخچالو باز میکنه ژله شروع میکنه لرزیدن. بهش میگه نترررررس اومدم آب بخورم هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 یارو به رفیقش میگه: کل قرآنو حفظ کردم ، رفیقش میگه: حتما از این قرآن کوچیکا بوده هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 یه روز دو تا تیراهن باهم دعواشون میشه یه پیراهن میاد وساطت میکنه آشتی میکنن هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
zariii_0098 عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 1254 یه شتر با یه مگس ازدواج میکنن بچشون مبشه بچه دار نمیشن لطفا براشون دعا کنین 😔😪 دوستای مهربونم میشه برای ارامشم و موفق شدنم با دلای پاکتون یه صلوات مهمونم کنین؟😘 اگه خواستین بهم بگین فرستادین منم براتون جبران کنم 🥰
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 جووجه تیغی و مار باهم ازدواج کنن بچه شون میشه سیم خاردار ،هار هار هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 کچله میره سلمونی همه بهش میخندن. میگه زهرمار خوب اومدم آب بخورم هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 پرتقالا میرن مسافرت وسیله هاشونو تو کیف تامسونتشون میذارن هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
zariii_0098 عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 1254 یه روز دوتا گوجه دواشون گوجه سبز میاد وساطت کنه اون یکی گوجه میگه سید شما دخالت نکن 😂 دوستای مهربونم میشه برای ارامشم و موفق شدنم با دلای پاکتون یه صلوات مهمونم کنین؟😘 اگه خواستین بهم بگین فرستادین منم براتون جبران کنم 🥰
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 ی بار یه انگشته با یه دماغه دعواش میشه انگشته ب دماغه میگه اگه دیگه ازت جنس خریدم هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
ساینا_بوس_بوس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 خلیج فارس گشنش میشه میگه تنب بزرگه تنب کوچیکه رو خورد هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست