2777
2789

عزیزم دوست داشتی ب تاپیکم سر بزن

فکری هم داشتی بگو

همفکری میکنیم برای افزایش درامد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4723537/راه-های-افزایش-سرمایهدوستان-بیاین-همفکری-کنیم

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت ۸.۵ معامله ای انجام نشده

وقتی دوتا تیک ابی خورد یعنی خریدشده

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

سلام خانمی از پولم کم شده باید تا کی صبرکنم؟؟

ساعت ۹ به بعد که بازار باز شه معاملات انجام میشه که اگه سهمی که خریدی صف خرید نباشه سریع برات معامله انجام میشه

اگه صف باشه باید جایگاهتو تو صف نگاه کنی اگه آخرا باشی احتمالا نمیرسه

اما اگه برات مهمه باید تو صف وایسی تا ساعت بازار تموم بشه

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
ساعت ۹ به بعد که بازار باز شه معاملات انجام میشه که اگه سهمی که خریدی صف خرید نباشه سریع برات معامله ...

ببهشید صف خرید رو کحا نگاه کنیم

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
من مفید نیستم ولی احتمالا روی سهم که بزنی برات دوتا جدول میاره یکیش صف فروشه یکیش خرید

یه سوال دبگه اگه یه سهمی که خیلی خریدار داره با بالاترین قیمت بخریم خوبه؟!اصلا برای خرید کدوم قیمتو بزنیم کمترین یا بیشترین من وقتی بیشترین رو میزنم زودتر میخره برام

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
یه سوال دبگه اگه یه سهمی که خیلی خریدار داره با بالاترین قیمت بخریم خوبه؟!اصلا برای خرید کدوم قیمتو ...

اره دیگه اصلا سهمی که صف خریده باید با بیشترین قیمت براش اردر بزاری

ولی سهمایی که منفی اند و میشه پایینترم خرید

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊