2777
2789
عنوان

کمک درد خیلی شدیدی دارم

517 بازدید | 38 پست

درد خیلی شدیدی تو قسمت پایین شکم مخصوصا ناحیه تخمدان چپ دارم قبلا هم داشتم اما الان خیلی شدیده. حدود ساعت ۱۱یه استامینوفن خوردم حدود دو یه استامینوفن و یه ابیوبرفن۴۰۰ الان دوباره دردگرفت یه استامینفوت دیگه خوردم اما دردش خیلی شدبد شده اتو هو الان رو شکممه و دارم میپیچم. تو خونه هم خودم تنهام الان. این درد از بعد سقط برام ایحاد شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنگ اورزانس راهنماییت کنن.اگه لازم شد میان امپول و سرم بهت میزنن

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

ان شاالله خوب میشی ما رو باخبر کن از حالت بهتر که شدی.پست بزار تاپیکت.منم لایک کن بخونم بعدا

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
شوهرم سر کاره😭هر ماه درد داشتم اما الان مهلک شده

نميتونى تا صبح تحمل كنى تا دكتر برى؟ الان يه چاى نبات غليظ بخور چون براى درد تخمدان خوبه آرومت ميكنه 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود