2777
2789
عنوان

یه سوال بامزه از متاهلا😉

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم پنجمی نمیدونم چی شد که شد یهو شد اصلا قصد ازدواج نداشتم ولی رفتیم حرف زدیم فک کنم مخمو زد دقیق یک ساعت حرف زد ولی من هیچی حرف نزدم😐

خدایا مراقب تو دلیم باش  

خواستگار خیلی داشتم ولی اولین کسی بود که بابام راضی شد بیان خونمون . شغلش و تحصیلاتش و درامدش از بقیه خیلی پایین تر بود . خر مغزمو گاز زده بود خیلی سختی کشیدم چون فرهنگ هامونم باهم فرق میکرد ‌ الان خدا رو شکر خوب شده و مشکلی نداریم باهم زیاد و راضیم خدا رو شکر ‌ 

خواستگارم نبود خواستگارش بودم😁😁😁😍

عه تعریف کنن ببینیم چه جوری خواستگاری کردی ازش 😍

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

اولی😁

خب خانواده خوبی داشت

معتقد و اهل نماز و اینا بود و مطمئن بودم تا حالا یه دوست دختر هم نداشته

شغل نسبتا خوبی داشت یعنی یه طورایی شغلش ثابت بود

تحصیلاتش خوب بود البته هنوز تموم نشده خسته شدم😥

منطقی بود مستقل بود یعنی خودش برای زندگیش تصمیم میگیرفت و خانواده اش فقط نظر میدادن

با اینکه مذهبی بود و ازم خواست حجابم کامل باشه ولی اصلا تعصبی نبود و الان از زمانی ک خونه بابام بودم و حجابمم کامل نبود احساس آزادی و راحتی بیشتری دارم حتی خونه باباش اینا خیلی راحتم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

اخری 

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲