2777
2789

منم همین جوریم خیلی ناراحتم😔

بهترین مرد اونیه که احساس رو در تو بوجود بیاره که لازم نیست همیشه هم زیبا باشی میتونی خسته و ژولیده هم باشی اما اون در هر صورت زیبا ببینتت ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نمیکنم بتونم اجراش کنم.خیلی علاقه دارم یه چی بخورم زود لاغر بشم.قرصی چیزی

قرص چیه اخه سخت هست ولی نشد نداره شما صبح یه تخم مرغ ابپز با ۳ قاشق ماست و ظهر ۶ قاشق برنج و ۴ قاشق خورش یا یک ران مرغ با سالاد کاهو و خیار و گوجه و شام دو کف دست نون با همون خورش یا ران مر۵ با سالاد بخور یا ماهی یک کف دست به جا خورش عصر هم یه میوه شب قبل خواب هم یه خرما توی روز چای سبز و آب زیاد بخور نیم ساعت پیاده روی کن ۲ روز این کارو کن اگه سخت بود نشد وزن کم کنی ولش کن

من نه منم نه من منم😎
قرص چیه اخه سخت هست ولی نشد نداره شما صبح یه تخم مرغ ابپز با ۳ قاشق ماست و ظهر ۶ قاشق برنج و ۴ قاشق ...

من کلا از زمانی که یادم میاد رژیمم.وای از بس کم خوردم اگه یه هفته بیشتر بخورم انقد چاق میشن.کلا بدنم عادت کرده.خییییییییلی کم غذا میخورم .ولی خیلی زودم چاق میشم.خیلی خسته شدم.همش استرس چاقی دارم.

من کلا از زمانی که یادم میاد رژیمم.وای از بس کم خوردم اگه یه هفته بیشتر بخورم انقد چاق میشن.کلا بدنم ...

همين استرس پرخوري و ريزه خواري و چاقي مياره

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من کلا از زمانی که یادم میاد رژیمم.وای از بس کم خوردم اگه یه هفته بیشتر بخورم انقد چاق میشن.کلا بدنم ...

من رژیم آویسا گرفتم ماه پیش شیش کیلو کم کردم هیچی هم حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی بستنی و کیک چون گشنگی نداشت آدم خسته نمیشد 

عزیزم من رفتم  فوق تخصص تغذیه  قرص  اسلیم  مکث برام  نوشت واسه تموم مراجعه کننده هاش همونو تجویز میکنه  .توده  چربی  آب  میکنه  غذای  چرب بخوری  جذب بدن  نمیشه  راحت میتونی  همه غذایی بخوری  به شرط اینکه روزی ۳۰ دقیقه پیاده  روی کنی.اگرم  پیاده  روی  نمیتونی   تو  خونه  قدم  بزن  

دسمال  من  زیر   درخت  آلبالو  گم  شده . . . 
من رژیم آویسا گرفتم ماه پیش شیش کیلو کم کردم هیچی هم حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی بستنی و کیک چون گ ...

رژیم  آویسا  چی  هست!!!! نشنیدم   

اره کلا ادم استرسی هستم.همش ترس خوردن دارم همش رژیمم ولی بازم هی دارم جاق میشم.کافیه فقط یه هفته یکم ...

استرس هورمون كورتيزول ترشح ميكنه و باعث چاقي ميشه.خيلي ريلكس به كمخوريت ادامه بده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اره کلا ادم استرسی هستم.همش ترس خوردن دارم همش رژیمم ولی بازم هی دارم جاق میشم.کافیه فقط یه هفته یکم ...

استرس  خوش  باعث چاقی  میشه .پرخوری عصبی  یا  ریزه خواری عصبی میگیری