قرص چیه اخه سخت هست ولی نشد نداره شما صبح یه تخم مرغ ابپز با ۳ قاشق ماست و ظهر ۶ قاشق برنج و ۴ قاشق خورش یا یک ران مرغ با سالاد کاهو و خیار و گوجه و شام دو کف دست نون با همون خورش یا ران مر۵ با سالاد بخور یا ماهی یک کف دست به جا خورش عصر هم یه میوه شب قبل خواب هم یه خرما توی روز چای سبز و آب زیاد بخور نیم ساعت پیاده روی کن ۲ روز این کارو کن اگه سخت بود نشد وزن کم کنی ولش کن
قرص چیه اخه سخت هست ولی نشد نداره شما صبح یه تخم مرغ ابپز با ۳ قاشق ماست و ظهر ۶ قاشق برنج و ۴ قاشق ...
من کلا از زمانی که یادم میاد رژیمم.وای از بس کم خوردم اگه یه هفته بیشتر بخورم انقد چاق میشن.کلا بدنم عادت کرده.خییییییییلی کم غذا میخورم .ولی خیلی زودم چاق میشم.خیلی خسته شدم.همش استرس چاقی دارم.
من کلا از زمانی که یادم میاد رژیمم.وای از بس کم خوردم اگه یه هفته بیشتر بخورم انقد چاق میشن.کلا بدنم ...
عزیزم من رفتم فوق تخصص تغذیه قرص اسلیم مکث برام نوشت واسه تموم مراجعه کننده هاش همونو تجویز میکنه .توده چربی آب میکنه غذای چرب بخوری جذب بدن نمیشه راحت میتونی همه غذایی بخوری به شرط اینکه روزی ۳۰ دقیقه پیاده روی کنی.اگرم پیاده روی نمیتونی تو خونه قدم بزن