2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چجوری مینویسی؟  یه مثال بزن

ی برگه برداشتم لیست وار نوشتم چیا میخام

هر چند وقت یکبار سرش میزنم

فقط سعی میکنم بهش فک نکنم خیلی و درگیر نشم

ذهنمو اماده داشتنش میکنم یعنی ارزو نمیکنم واقعا فکر میکنم بهش میرسم

چجوری بگم

ببین تو شیر ابو باز میکنی مطمئنی اب میاد

خاسته هاتم باید همینجور باشه از چیزای کوچیک شروع کن تا ب بزرگا ذهنت برسه

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

چیا تا الان جذب کردین

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
واااایییی چه عااااالی پس شمام قانون جذبی هستی🤩 من ماه هشتم هستم🤗 شما چندمی؟ جذب کردی چیزی تا حالا؟

وااای خیلی خوشحالم؛همین جذبمه😉خیلی دنبال کسی بودم توی دوره باشه؛یه عالمه سوال دارم؛من هنوز ابتدایی ام ماه دومم؛تو چیا جذب کردی؟

من عاشق خدام😍و خدا عاشق من❤
وااای خیلی خوشحالم؛همین جذبمه😉خیلی دنبال کسی بودم توی دوره باشه؛یه عالمه سوال دارم؛من هنوز ابتدایی ...

ببین من با اینکه تمارین رو کم و بیش انجام میدادم ولی اعتماد بنفسم بیشتر شده رابطم با همسرم خیلی بهتر شده شغل جذب کردم درامد دارم واسه خودم 🤩 گوشی جذب کردم و اینا🤩 تازه میگم که تمارینو خیلی کم انجام دادم . منم خیلی دوس داشتم با یه نفر که از این دورس آشنا بشم دوس داری بیا تل هرروز حرف بزنیم در موردش😊 ؟

ی برگه برداشتم لیست وار نوشتم چیا میخام هر چند وقت یکبار سرش میزنم فقط سعی میکنم بهش فک نکنم خیلی ...

من الان میخام تو کنکور قبول شم 

تو برگه چی بنویسم 

بنویسم من تو کنکور قبول شدم 

یا بنویسم میخام قبول شم 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
ببین من با اینکه تمارین رو کم و بیش انجام میدادم ولی اعتماد بنفسم بیشتر شده رابطم با همسرم خیلی بهتر ...

من خودمم این ماه اصلا تمرین نکردم؛من یه مساله ای که دارم اینه که نمیدونم چه مدت زمانی باید روی هرکدوم از تمرینا تمرکز کنم؛شما تمرینارو درست انجام ندادین و رفتین تا ماه هشت؟

من عاشق خدام😍و خدا عاشق من❤
من الان میخام تو کنکور قبول شم  تو برگه چی بنویسم  بنویسم من تو کنکور قبول شدم  یا ...

بنویس قبولی در کنکور

و رشتتو بنویس

ولی مثلا بنویسی پزشکی ولی ذهنت تا حسابداری برسه نه ها

و اینم بدون تلاشم مهمه

یعنی تلاشتو در حد هدفت بالا ببری ولی بگی من ب این رشته میرسم نه ک خیلی بخونی و بگی ما ک شانس نداریم ما که به این رشته ها نمیخوریم و فلان

نه بگو من این رشته این دانشگاهو میخام 

و تلاشم بکن

بنویس قبولی در کنکور و رشتتو بنویس ولی مثلا بنویسی پزشکی ولی ذهنت تا حسابداری برسه نه ها و اینم ب ...

اها 

الان متوجه شدم 

مرسی 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
من خودمم این ماه اصلا تمرین نکردم؛من یه مساله ای که دارم اینه که نمیدونم چه مدت زمانی باید روی هرکدو ...

تقریبا یک هفته مناسبه

ولی بازم مونده بخودت هروقت حس کردی با یه تمرین خوب خو گرفتی برو بعدی و حتی همونم میتونی انجام بدی همزمان.

من آره زیادتمرینام مرتب نیس