2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جوری خورد؟پسر من ۲ ماهگی غلط زد ار روی تخت ما با کله افتاد رو سرامیک هیچی نشد.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

چه ایموجی بامزه ای😍😄😄😄 نگران نباش هیچی نمیشه.بچه من زیاد افتاده.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
چه جوری خورد؟پسر من ۲ ماهگی غلط زد ار روی تخت ما با کله افتاد رو سرامیک هیچی نشد.

بچه ۲ ماهه مگه میتونه غلت بزنه؟!

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)

خودم پیشش بودم میخواستم سینم در بیارم فکر کنم  غلط زده بود بدونه اینکه صدایی داشته باشه الانم فکر میکنم خواب میبینم پشت سرش به اندازه یه نخود استخوان زده بیرون مادر شوهرم میگه از اول اینطوری بوده خودش حمامش میداد خودم زیاد حضور ذهن ندارم نمیدنم عادی یا نه

منم همبن فکرو میکردم اشتباه کردم گذاشتم رو تختمون برگشتم ریمل بزنم.دیدم صدای زور دادنش میاد.برگشتم دیدم از وسط تخت غلط زده قل خورده رفته لبه ی تخت با کله آویزونه داره زور میزنه و با پاهاش هول میده بره جلوتر.جیغ زدم پریدم بگیرمش از جیغ من ترسید پرید با مخ افتاد زمین  خیلی وحشتناک بود.بعضی بچه ها تو جاشون زیاد وول  میخورن.خواهرزادم ۴۵ روزشه غلط میزنه از رختخواب میوفته پایین🤕🤕🤕

باز خداروشکر چیزی نشده

هیجی نمیشه نترس.بچه من پیشونیش سرخ شده بود.بردم دکتر گفت سرش هیچی نمیشه ولی ممکنه کتفش شکسته باشه.ببرید عکسبرداری.منم دیدم گریه نمیکنه نبردمش.

بله دختر من از 2ماهگی غلت میزد الان 4ماه و 11روزشه از اول سالن غلت میزنه تا دم اشپزخونه ماشاءالله 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

@مامان_شااد  

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..