2777
2789
عنوان

حامله

211 بازدید | 4 پست

سلام دوستان کسی بوده تا حالا تنگی دهانه رحم داشته باشه دکتر بمن گفت تنگی دهانه رحم داری ولی عکس رنگی برام ننوشت فقط گفت این قرص ها رو مصرف کن سینال اف وhmgواینا رو حامله میشی...💕💕

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

خیلی میترسم هردوتخمدانامم پلی کیستیکه

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوساله اقدامم با لترازول و کلومیفن حامله نشدم تروخدا دعا کنید کسی بود تنگی داشته باشه چیکار کردین 

عزیزم به شوهرت باید میگفتی تلاش و عمقشو بیشتر میکرد🙈🙈🙈🙈🙈🤣

عزیزم جدی میگم کسی بوده چیکار کردین بخدا خیلی نگرانم شوهرم خیلی بچه دوست داره