2777
2789
عنوان

دعا نویس قرآنی

136 بازدید | 8 پست

سلام کسی دعا نویس قرآنی سراغ داره که واقعا معتبر باشه 

.. یه دعا میخوام برام بنویسه... کلا یه حاجت مهمی دارم چیکار کنم دقیقا که بهتر جواب بده ... از خدا هم کلی خواستم ولی همیشه خدا سکوت میکنه و من فکر میکنم اصلا بهم توجه نمیکنه... واقعا خسته ام... چندین ساله که دارم دعا میکنم سر هر چی فرق نداره ولی آخرش نمیشه کلا نمیدونم مگه نمیگن خدا گفته حاجتی داری از من بخواه تا برات اجابت کنم؟؟؟ پس من چی ... البته میدونم یه گناهی داشتم که فکر میکنم سد بوده برای دعاهام ولی الان دو سه ماهه ترک کردم گناهمو... باز خدا منو نمیبینه...و کمکم نمیکنه... چیزی که میخوامو بهم نمیده

بازم به خدا اعتماد و توکل کن

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
بازم به خدا اعتماد و توکل کن

همیشه همیشه همین کارو میکنم ... هر کی دیگه بود کلا منکر میشد ولی من همیشه با اینکه کلا نمیشه باز میگم خدایا دوستت دارم ... یا میگم خدایا هر چی تو صلاح بدونی همونو میخوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همیشه همین کارو میکنم ... هر کی دیگه بود کلا منکر میشد ولی من همیشه با اینکه کلا نمیشه باز میگ ...

بازم نامید نباش جوابتو میده فقط ناامید نباش و دست نیاز سوی بنده اش دراز نکن

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
یه دعانویس قرآنی میشناسم ولی دعاهای بد نمی‌نویسه ها اگ بدردت میخوره بدم

من دعای بد نمیخوام یه دعای خوب که یه تحولی تو زندگیم ایجاد بشه و قرآنی هم باشه حتما... اگه سراغ داری حتما آدرسی یا شماره چیزی داره بهم بدین ممنونم