2777
2789
عنوان

برای جلب توجه مردا کم محلی خوبه؟یا محبت زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 41 پست

با کلاس بودن،

اهل مطالعه بودن،

باوقار بودن ،

آراسته و شیک بودن،

آرامش باطنی داشتن،

سنجیده و زیبا کلمات را ادا کردن ،

با صدای آرام و شمرده صحبت کردن،

استفاده نکردن از واژه های سخیف 

شور زندگی داشتن ، به پرورش گلدانی گل عشق نشون دادن،

هر انسانی رو به وجد میاره ، طبعا این تیپ شخصیت مورد توجه همگان هست ، 

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهمترین چیز تأیید و تأکید تواناییهای یک مرد هست. به جک های بی مزه ای که میگه حسابی بخندید😁 وقتی صحب ...

بقول دوستم ی پسری رو میخواست پسره هم این رو

اینقد دختره از استعدادای الکی پسره تعریف میکرد.مثلا میرفت کلاس خوانندگی اینقد صدای بدی داشت این همیشه ازش تعریف میکرد

خلاصه اینقدر تعریف کرد ک پسره گنده شد فک کرد عه جقد محاسن داره.رفت با یکس دیگه   

عزیزم یه چیز بهت میگم که البته حرف خداست و هیچ شکی توش نیست و محاله جواب نگیری . ففط و فقط محبت و توجه و احترام . سنگم ذوب میکنه . خدا که زن را افریده گفته زن و شوهر باید همدیگه را غرق محبت و توجه کنن . اگه زندگی تون را دوست دارید فقط محبت کنید که محاله پشیمان بشید شوهر بنده خدا از صبح تا شب زحمت میکشه  پول در میاره بعد ما کم محلی کنیم ؟ مگه زندگی میدون جنگه ؟؟؟ پس این مرد به چه امیدی بیاد خانه؟ حالا درسته نوع محبت باید به جا و مناسب باشه  ولی اگه زن و شوهر به هم محبت نکنن پس کیا به هم محبت کنن؟ اقتدار مرد در خانه باید حفظ بشه . ایا دوست دارید داداشتون صبح تا شب کار کنه و پول در بیاره بعد زندادشتون بش کم محلی کنه !!!!!!

بقول دوستم ی پسری رو میخواست پسره هم این رو اینقد دختره از استعدادای الکی پسره تعریف میکرد.مثلا میر ...

😁😁😁

یکی از دوستانم با شوهرش خوب صحبت نمی‌کرد و خیلی هم اختلاف داشتند، بکیه روز رفتم روی منبر و کلی نصیحتش کردم که مرد اینطوری و اونطوری هست..باید ازش تعریف کنی..باید..

فرداش بهم زنگ زد و کلی حالش گرفته بود😌گفت به امیر گفتم عاشق اون چشمای قشنگتم دعوتمون شد🤔😅😌(همسرش چشماش لوچ بود)😁😁😁

قرار نیست دروغ بگیم و یا از چیزی که وجود نداره تعریف کنیم. همسر من ورزشکاران همیشه از بازوهایش و اینکه چقدر قوی هست تعریف میکنم..اینکه چقدر بازوهایش رو دوست دارم..

عزیزم یه چیز بهت میگم که البته حرف خداست و هیچ شکی توش نیست و محاله جواب نگیری . ففط و فقط محبت و تو ...

درود بر شما👏👏👏👏👏👏👍👌🌹🌹

من الان متوجه شدم مسئله بین زن و شوهره هست(فکر کردم بذاره توجه مردی رو به خودشون جلب کنند)

در رابطه ی زناشویی مهمترین چیز  احترام است. و حفظ اقتدار مرد. هر جا مشکلی بین زن و شوهر وجود داشت یکی از این دو مورد زیر سؤال رفته

تخفيف ها و حراج هاي جديد براي خانم ها (انواع لباس های زنانه، لوازم آرایشی و بهداشتی و سلامت، کفش زنانه، اکسسوری زنانه - عینک، شال، روسری، ساعت، زیور آلات):

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4424167/کدوم-قشنگه?postId=138353785