2777
2789
عنوان

نامزدی بردار شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂😂اتفاقا مشکوک ب کرونا هم هستن

خب وقتی مشکوک به کرونا هستن با چه دلی میخوان مراسم بگیرن 

آخه آدم اینقدر بی‌فکر؟؟؟؟

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
میخاد متفاوت باشه چون جاری بزرگست 😁

نه آخه من زخم خورده ام😂😂

زن برادر شوهر بزرگ ترم ۱ سال از من کوچیک تره اگه بدونی چکار میکنه... همش میگه من سنم کمتره کوچیکترم...

اول فکز کردم ایشونم دوست دارن هی بگن کوچیکترن جبهه گرفتم😂😂😂

لطفا به جز استارتر کسی ریپلای نکنه ممنونم
نه آخه من زخم خورده ام😂😂 زن برادر شوهر بزرگ ترم ۱ سال از من کوچیک تره اگه بدونی چکار میکنه... همش ...

اخ اخ اخه یکسال چیزی نیست ک واسه من قشنگ ۱۰ ساله همیشه وسط دعوا راحت میگم اون ک هم سن مادرمه جیگرم حال میاد😂😂😂

اخ اخ اخه یکسال چیزی نیست ک واسه من قشنگ ۱۰ ساله همیشه وسط دعوا راحت میگم اون ک هم سن مادرمه جیگرم ح ...

خخخخخ

نه من تحصیلاتم خیلی بیشتره از جاریم بخاطر همین دیر ازدواج کردم ... منم اهمیت نمیدم به حرفش ولی خب انگار خیلی براش مهمه این یک سال... طفلک سرتری دیگه ای نسبت به من نداره درکش میکنم😂😂😂

لطفا به جز استارتر کسی ریپلای نکنه ممنونم
خخخخخ نه من تحصیلاتم خیلی بیشتره از جاریم بخاطر همین دیر ازدواج کردم ... منم اهمیت نمیدم به حرفش ول ...

ب نظرم این چیزا اصلا مهم نیست من کاری بهش ندارم ولی اون الان بارداره با اینکه یکسال بعد من عروسی کرد و ۱۰ سالم بزرگتره درواقع کلا نزاشت یکسال بشه باردار شد اینقد خودشو میگیره انگار موشک ساخته خوشم میاد بهش بگم بابا عزیزمن تو اگه الان حامله نمیشدی ک سال دیگه سن یائسگیت بود ولی خب کلا دوس ندارم باهاش طرف بشم بعضیا کمبودین

ب نظرم این چیزا اصلا مهم نیست من کاری بهش ندارم ولی اون الان بارداره با اینکه یکسال بعد من عروسی کرد ...

چه عقده ای تشریف داری زود ازوداج کردن هنره مگه حتما تحصیلات اون از تو بیشتره زود ازوداج کردن شاخ غول شکستن نیست معلومه خودتم حسودی می‌کنی بهش سوزمندانه میگی

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
چه عقده ای تشریف داری زود ازوداج کردن هنره مگه حتما تحصیلات اون از تو بیشتره زود ازوداج کردن شاخ غول ...

😂😂😂عزیزم خدمتت بگم ک ایشون اصلا سواد ندارن و بنده وکیلم 

شما بهتره در مورد چیزی ک نمیدونی حرف نزنی افرین خوشگلم