2777
2789
عنوان

تست بارداري ،توروخدابياين😫

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید استارتر با اجازت یه سوال بپرسم 

دوستان علت بزرگ شدن ناگهانی سینه چیه دو هفته بود درد میکرد الان حس میکنم بزرگ شده ؛البته این ماه اقدام بارداری بودم و هنوز دو سه روز تا پریودم مونده بیبی چک هم زدم منفی بود 

ممنون میشم کسی میدونه راهنماییم کنه

فکرسقط نباش.. نمیشه ازفکرشم بیابیروووون...

فقط الان ناچاری روحیته نگه داری واقعیت قبول کنی..روحیه ات قوی کن ...خیلی جدی بگیرحرفمووو

وگرنه کم میاری

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

علائمتون چیه منم دخترم 15ماهشه.این ماه یکم مشکوکم...میترسم

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
منم تصمیمم اینه شیرب شیر بیارم،خوبه ک

خيلي ميترسم اززايمان البته اينبارحتما سزارين ميكنم بعدهم پسرم عموديه سالشه گناه داره خيلي كوچيكه قلبم داره واي ميسته نميتونم جاري گريه موبگيرم

جدیدا قرصا اینگار تاثیر ندارن من با قرص حامله شدم

من منتظرم پری بشم باقرص شروع کنم😣یعنی اعتمادنکنم؟؟؟

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
فقط پريودنشدم چند روزگذشته امروزم حالت تعوع داشتم

من سوم باید بشم...دو هفته اس دل درد و کمردر پریودی دارم.ترشح تا هفته پیش داشتم شدید.یکمم شبیه مخاط بود بارداری اولم اینجور بودم میترسم نکنه باشم.بدون جلوگیری اصلا.دوبار حواسم نبود😑.البته فکر نکنم باشم.چون هردومون مشکل داشتیم اینم بزور باردار شدم.ولی گاعی حالت تهوع رو دارم دهانمم تلخ میشه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من سوم باید بشم...دو هفته اس دل درد و کمردر پریودی دارم.ترشح تا هفته پیش داشتم شدید.یکمم شبیه مخاط ب ...

من اولیو ۲ سال طول کشید حامله شدم اما دومی با ی بار بی احتیاطی اومد 

جواب ابلهان خاموشیست  
ازكجاميدوني دلم واسه پسرم ميسوزه نگاش ميكنم گريه م ميگيره 

وای منم دلم میسوزه .ولی بزرگتر بشه چندماه دیگه دلت میسوزه ک همبازی نداره خیلبم خوبه براش.ولی من خودم ک واقعا الان نمیتونم.گناه داره چطور از شیر بگیری یا پوشک و هزارتا...

1
5
10
15
20
25
30
35
40