برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ترس نداره که ولي اگه میترسي اول برو پیشه کسي که مثلا سگ داره با سگش بازي کن بهش غذا بده تا بعده یمدت ترست بریزه بعد هرچي خواستي بیار اگه وقتي ازش میترسي بیاري سخته برات
من از بچگی خیلی حیوون داشتم الان پسرمم مثل خودمه در حال حاضر یه نی نی گربه کوچولو داریم بزرگ میکنیم بردیمش دامپزشک کلی دارو واکسن زدیم با شیشه شیر میخوره 😍😍
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
من دارم یه حیوون خونگی که جنسیتش نر هست، دو پا و تخم گذار🤣🤣🤣 برا هیچی خوب نبس اصلا، توصیه میکنم نخری . منم میخوام بذارمش دیوار بفروشمش😁😂
والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)
خی قناری و غاز و کبوتر و اینا بخر واسشون فعلا ک ترسم ندارن تا بعد... یا لاکپشت. من لاکپشت داشتم. لاکپشت هم کثیف کاری نداره زیاد هم ارومه و ترس نداره هم کم غذاست.
والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)