2777
2789
عنوان

بنظرتون این کار من اشتباهه

81 بازدید | 7 پست

؟؟؟

پسر عمه من ۱۶ سالشه بعد یه محبت های بیجایی به من میکنه که احساس کردم یه علاقه بچگانه از سمت اون داره نسبت به من شکل میگیره

خودشیرینی میکنه واسه مامانم و اعتقاداتش رو حتی مثل ما کرده با اینکه خانواده خودش کاملا برعکس ما هستن و اعتقادات پایینی دارن 

میشینه تو جمع خانما و دخترا و مثلا تو بحث ها شرکت میکنه و نظر میده عین خاله زنکا

من هی به من نگاه میکنه و فیلم و استوری از اینستا برام میفرسته و هرچی من میگم انجام میده حتی بگم خودتو بنداز تو چاه میندازه، درکل انگار یه علاقه یک طرفه ای از سمت اون شکل گرفته چون هرچی من اونو داداش خطاب میکنم هم یکبار منو آبجی صدا نزده اصلا و خیلی قیافش بهم میریزه وقتی بهش میگم داداش

منم الان یک هفته هست هم از استوری هام هایدش کردم هم استوری های اونو اصلا سین نمیکنم الانم یه پست فرستاد اصلا نمیخوام سین کنم میخوام بگم اینستامو پاک کردم و چندماه دیگه که آنفالو و ریمووش کنم و کلا از پیجم حذفش کنم چون خیلی هم همدیگه رو نمی‌بینیم اینجوری اگه علاقه ای هم هست از سمتش فروکش میکنه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

چند سال ته

من ۲۰

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین ، کار خوبی میکنی

یکوچولو عذاب وجدان دارم

ولی اینجوری براش بهتره

دقیقا ، اتفاقا شما دوستش داری که کاری که به نفعشه انجام میدی .

آره واقعا مثل یک برادر دوستش داشتم و دارم

من نه خواهر دارم نه برادر و اونو مثل برادر نداشته‌ی خودم دیدم ولی اون متاسفانه جور دیگه ای برداشت کرد که خودم جلوشو میگیرم