2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اره فکن دوتا چیز 500 گرمی اومده بود روقفسه سینم طوری که داشتم بهوش میومدم خفگی داشتم ولی بعد یکم ...

واقعا 18سالگی عمل کردی برا بچه دار شدن مشکلی, ایجاد نمیکنه ببخشید خیلی, برام جالبه چون دیدم اکترا خانومای, سن بالا برا پرتز سینه رفتن

واقعا 18سالگی عمل کردی برا بچه دار شدن مشکلی, ایجاد نمیکنه ببخشید خیلی, برام جالبه چون دیدم اکترا خا ...

نه عزیزم من الان 18 سالمه 6 ماه پیش عمل کردم دکترمم گفته نه برا بچه دار شدن نه شیر دهی مشکلی نداره 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور :) 
وااای مثل من. بعد از دو تا زایمان هنوزم خیلی کوچیکه و اصلا سایزش تغییر نکرد

عزیزم برو پروتز کن بعدشم حتما بگو بزاره زیر عضله چون زیر پوست میچرخه 

عزیزم برو پروتز کن بعدشم حتما بگو بزاره زیر عضله چون زیر پوست میچرخه 

آره تصمیمم رو گرفتم. احساس میکنم حالمو خیلی خوب میکنه. ولی راستش ترس هم دارم. هم از بیهوشی میترسم هم از عوارض عمل و خدایی نکرده مشکلاتی که ممکنه یک در هزار برای یکی پیش بیاد برام اتفاق بیفته. یکم اوضاع کرونا بهتر بشه میرم ان‌شاالله دکتر

خدایا شکرت🙏
آره تصمیمم رو گرفتم. احساس میکنم حالمو خیلی خوب میکنه. ولی راستش ترس هم دارم. هم از بیهوشی میترسم هم ...

هیچ مشکلی نداره فقط دکترت باید خوباشه پروتزت المانی باشه و زیر عضله باشه همین ایشالله که موفق باشی ❤️🤗

دکتر مهدی جعفری ظاهرا خوبه منم قصد دارم انجام بدم ولی چون بچه م هی میخوام بغل کنم فعلا دست نگه داشت ...

من مشهدم عزیزم. منم دو تا بچه دارم احتمالا یک ماهی نتونم بغلشون کنم

خدایا شکرت🙏
هیچ مشکلی نداره فقط دکترت باید خوباشه پروتزت المانی باشه و زیر عضله باشه همین ایشالله که موفق باشی ❤ ...

اسم پروتزتون چی بود؟

پلی تک؟؟ فکر کنم این برند آلمانیه

منتور و پلی تک و آریون معروفن

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
هیچ مشکلی نداره فقط دکترت باید خوباشه پروتزت المانی باشه و زیر عضله باشه همین ایشالله که موفق باشی ❤ ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت و پاسخگوییت. ان‌شاالله منم راضی باشم

خدایا شکرت🙏