2777
2789
عنوان

از خواهرم متنفرم

134 بازدید | 12 پست

واقعاً دیگه حالم از فرق گذاشتن خانواده ام بهم میخوره 

وقتی نوبت خرج کردن برای اون میرسه میگن رعایت کنید تو خرج کردن بخاطر عمل دماغ خواهرت پول نداربم 

بعد اگه بخوان برای من یه چیزی خرج کنن باید پولشو عیناً ب اونم بدن 

گفتم لپ تاپ میخوام میگن نداریم برا دوتاتون بخریم پس برا تو ام نمیخریم 

لپ تاپ یه چیز مالیه تو همه چیز خانواده من فرق میذارن 

من برم دکتر بخاطر گوشم  که ده روز درد میکنه مادرم یه دعوا راه میندازه تو خونه ب بابام میگه این دخترتم ببر چک کن فقط ب فکر اونی 

بعد من بدبخت یه روز از خواب بیدار شدم دیدم یه پلاستیک دارو و کرم و آبرسان دستشه بهش میگم اینا چیه میگه صبح رفتم دکتر پوست اینا رو برام نوشت. حتی ب من هم نمیگننن 

بردارم برام یه تی‌شرت گرفت برای خواهرم نگرفت 

من اون تی شرته رو تن نزدم یه بار اینقدر ک حرف زدن ب من 

هر چیزی ک من دارم دقیقا اونو یا یه بهترش رو اون داره 

فقط دوس دارم از خونه برم فقط برا اون خرج کنن فقط ب اون محبت کنن خیالشون راحت بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خانواده تون فرق نمیذارن بینتون قطعا هیچ وقت اون روز نمیرسه

میزارن

متاسفانه میزارن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
نریزین سرم ولی تو خونه بی حیا ها بیشتر شانس دارن

واقعاً هم درسته. براش مهم نیست بابام تحت فشار مالیه 

همیشه باید روتین پوستی مارکش رو بخرن بعد من برای شهریه دانشگاهمم روم نمیشه ب بابام بگم 

میزارنمتاسفانه میزارن

تو خودت هواشو داشته باش حداقل 

یه جوری رفتار نکن ک انگار تو لایق اون همه توجه هستی ولی اون نیست 

بی تفاوت نباش نسبت ب ظلم هایی ک بهش میشه 

این‌جوری حداقل نسبت ب تو حس بدی نداره 

من اگه خواهرم یه بار ب مادرم میگفت مثلا اون گوشش درد میکنه چرا من باید باهاش برم ؟ یا اگه میگفت اون لپ تاپ لازمشه چرا میخواین برا من بخرین ب جای اینکه حق ب جانب باشه این حس رو نسبت بهش نداشتم هیچ وقت 

تو خودت هواشو داشته باش حداقل یه جوری رفتار نکن ک انگار تو لایق اون همه توجه هستی ولی اون نیست بی تف ...

با من میگن میخندن

همون حرفو خواهرم میزنه دعواش میکنن

من کلی هواشو دارم ولی خب

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون