2777
2789
عنوان

نیاز به صحبت و راهنمایی دارم

111 بازدید | 21 پست

سلام خانوما

خودم ۲۵ سالمه همسرم ۳۴ .. ۶ ماهه عروسی کردیم . همسرم یه شغل خیلی معمولی با درامد سه تومن داره. خونه نداریم. ماشین نداریم. طلا نداریم. پس انداز هم نداریم.. خونه رهن کردیم و وام ازدواج میدیم. حقوق همسرم به زور خرج خونه و اقساطمون رو کفاف میده.. با این وضع اقتصادی هم به شدت امیدمو از دست دادم. از طرفی هم واقعا عاشق بچه هستم. و بخاطر اینکه سن همسرم تقریبا میشه گفت داره زیاد میشه.. آیا تو این شرایط باردار شدنم اشتباهه ؟؟ لطفا نظراتتونو بگین.. اول زندگی سختی های خودشو داره .. نمیتونم خودم تصمیم بگیرم

یه صلوات واسه اینکه نی نی مو سالم بغلم بگیرم بفرستید

بله باردار شدنت اشتباه هست...وقتی خودت انقدر با حسرت و ناراحتی از وضعیت صحبت میکین بهتر فعلا به فکر بچه نباشی...مردی که سالم باشه تا آخر عمر توانایی باروری داره

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تصمیم خیلی مهمیه. یک آدم دیگه قراره بیاد تو زندگی که شما مسئولش هستی میتونی از پسش بر بیایی.

خداروشکر خانوادم هستن حامی هستن ولی نمیدونم چند سال صبر کنم یا نه

عزیزم اگه باردار شی خیلی از نظر مالی اذیت میشید

بارداری کلی ازمایش و سونوگرافی و دارو داره که هر کدوم هزینه اش جداگونه بالاست

و بعد هم که بچه به دنیا میاد کلا هزینه هاتون ۲ برابر میشه 

خودت باش👌 مگه خودت چشه؟!!

عزیزم اصلا نگران سن شوهرت نباش.مردا تا ۵۰ سالگی هیچ‌مشکلی ندارن.شرایطتون خیلی معمولیه و هزینه های بارداری واقعاااااا زیاده.یه سونو میدی میشه صدتومن هشتاد تومن.ب همه چی فک کن ک حاملگیت راحت و بدون استرس باشه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
بله باردار شدنت اشتباه هست...وقتی خودت انقدر با حسرت و ناراحتی از وضعیت صحبت میکین بهتر فعلا به فکر ...

میگم مثلا بشه ۴۰ سالش حوصله بچه رو نداره در حق بچه ظلم میشه

مهم خودتی که هنوز وقت داری... البته برو دکتر و ازمایشات قبل از بارداری را انجام بده... چون  اگه خدای نکرده مشکلی وجود داشته باشه برای درمانش وقتتو تلف نکرده باشی...

ولی اگر مشکلی نباشه به نظرم توی این موقعیت درست نیست بچه دار شدن...

در مورد مسایل مالی هم همه تقریبا در یک حد هستند... الان غیر از یک عده بقیه دارند به زور زندگی میکنند

عزیزم اصلا نگران سن شوهرت نباش.مردا تا ۵۰ سالگی هیچ‌مشکلی ندارن.شرایطتون خیلی معمولیه و هزینه های با ...

ممنونم که صادقانه نطرتونو گفتین

هرکس شرایط خودشو داره.ماصبرکردیم وضعمون بهتر بشه.مثل شمابودیم.بعد چهارسال که بچه اومدتغییر خاصی توزندگی نداشتیم.من به کسایی که تازه ازدواج میکنم میگم زود بچه بیارید

آدم تایه سنی بچه دارمیشه

تایه سنی حوصله نوزادبزرگ کردن داره

تازه فقط اولش نیست.بچه یه پدرمادرسرحال میخاد.نباید بذاریم فاصله سنیمون خیلی زیاد بشه تابتونیم بچه هارو بهتر درک کنیم.

این قصّه از ابتدا به سر آمده بود.فقط این میان من آواره شدم!(امضا:کلاغ قصّه ها)
میگم مثلا بشه ۴۰ سالش حوصله بچه رو نداره در حق بچه ظلم میشه

الانم بیاد در حقش ظلم میشه چون شما انقدر تحت فشار مالی قرار میگیرین که هیچ لدتی نمیبرین

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭