عزیزانی که مهریه شون رو بخشیدند، منظورم عزیزانی که با رضایت خود ببخشیدند( نه کسانی که برای گرفتن طلاق یا حضانت فرزند) چرا ببخشیدید؟ هدفتون ؟ تمام مهرتون رو بخشیدید یا مقداری؟ در عوض بخشش مهریه چیزی خواستید ؟ با شرط و شروط بخشیدید(هبه)؟ چه حسی داشتید زمان بخشیدن؟ چه مراحلی رو طی کردید؟ واکنش همسرتون چی بود؟ واکنش اطرافیان بعد فهمیدن این نوع بخشش؟ راضی هستید از این کارتون یا پشیمونید؟
ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من فقط یه چیزی بگم مهریه تنها و تنها حق ما زن ها در ایران هست لطفا و لطفا با ببخشش بی حساب و کتابش مردهارو جری نکنید از فردا مردها میگن فلانی بخشید تو چرا نمیبخشی حالا بیا و درستش کن
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
خدایـــــــــــــا؛
بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛
بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛
بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛
بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛
بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛
مرا ببخش .
خدایـــــــــــــا؛
بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛
بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛
بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛
بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛
بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛
مرا ببخش .
عزیزم مامان آوین جان ببخشش مهریه یا هر نوع تغییری در مهریه باید محضر انجام بده من مطمعنم مشکل قانونی داشتم و با دست نویس و امضا و صدتا مهر هم هیچ کاری از پیش نمیره
کوکی حتما حق با شماس من دورادور یه چیزایی میدونم گویا شما بیشتر در جریانی بانو چون مردا همینجوری با هیشکی جم نمیشن... فردا روز بعد کلی زندگی و جوونیتو دادن گف خوش اومدی دستت کجا بنده؟؟؟ انسان احتمال هرکاااری ازش میره وای اگ مرد هم باشه...
با تو ای همزاد! همدل! با توام بی باده مستم
سر نپیچم هرگز از آن عهد و پیمانی که بستم❤