2777
2789
عنوان

بابام در حق من خیلی ظلم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 89 پست
مادرت چیزی نمیگه جسارتا شغل شوهر شما و شوهر خواهرت چیه

مامانم هردفعه چیزی گفته بابام دادو بیداد کرده و به کتک کاری کشیده شده نجاره تو یه شرکت دارویی کار میکنه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
همیشه همین کارو کردم اونم جلوی خانواده خودش خیلی بهم احترام میزاره فامیلاشم به من احترام میزارن ولی ...

عزیزم الان سختی زندگیت کجاعه؟مالی هست یا باهم مشکل دارین؟

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت چرا چیزی نمیگه 

هردفه طرف منو گرفته دعوا کتک کاری شده منم گفتم دیگه چیزی نگو،بزار هرچی مسخاد به من بگه تو خودتو،دخالت نده اصلا

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
مامانم هردفعه چیزی گفته بابام دادو بیداد کرده و به کتک کاری کشیده شده نجاره تو یه شرکت دارویی کار می ...

ان شاءالله خدا کمکت کنه

پدرت ظلم بزرگی در حقت کرده خدا نمیگذره

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
دوسش دارم چون با اینهمه اڋیتای بایام پام موند و چیزی کم نمیزاره برام

توهم بزرگش کن کمتر از آقا بهش نگواکه مشکلی هم داشتی پیششون نگو

باباتون اشتباه می‌کنه پشیمون میشه

من شیعم،حیدر آقامه  
عزیزم الان سختی زندگیت کجاعه؟مالی هست یا باهم مشکل دارین؟

منو ابوالفضل هیچ مشکلی باهم نداریم فقط یکم دستش خالیه بابام خیلی اذیت میکنه

مث مامان من..... میگفت کلاس نهم ک رفتی میدمت ب ی چوپان تا از شر توعه ج.ن.ده راحت شم😑

الهی 

هردفه طرف منو گرفته دعوا کتک کاری شده منم گفتم دیگه چیزی نگو،بزار هرچی مسخاد به من بگه تو خودتو،دخال ...

باز خوبه مامانت طرفت میگیره اینا از حرمله هم بدترن همه سرجنگ دارنا ولی موقع دعوا طرف همو میگیرن😑

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
توهم بزرگش کن کمتر از آقا بهش نگواکه مشکلی هم داشتی پیششون نگو باباتون اشتباه می‌کنه پشیمون میشه

مرسی پیشمین خیلی احتیاج دارم به حرفاتون واقعا دلم گرفته

باز خوبه مامانت طرفت میگیره اینا از حرمله هم بدترن همه سرجنگ دارنا ولی موقع دعوا طرف همو میگیرن😑

خخخخخ

ان شاءالله خدا کمکت کنه پدرت ظلم بزرگی در حقت کرده خدا نمیگذره

مرسی واقعا دعا کنید برام💖احتیاج دارم به دعاهاتون

دليل پدرت چيه واسه اين كارا ؟  شوهر خواهرت پولداره ؟

ارخ وضعش از شوهر من بهتره همیشه بهم میگه خودتو،بدبخت کردی ولی من باهاش خوشبختم هیچ کمبودی نزاشته تاحالا برام