2777
2789

.همینجا هم ی صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا بفرستید بعد خاطرتون رو تعریف کنید😃

میشه یه صلوات واسه قبولیم بفرستین💜  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی من شبیه هلو بود

واس من عین خواهرشوهرم بود😂😂😂

خواهر شوهرم دخترخوبیه😂😂

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

خاطره من طنز نیس...ولی تنبلی داشتم شدید....پری نشدم بی بی زدم هاله افتاد ....بعدی منفی...بعدی منفی‌..تست وایتکس و ادرار منفی ازمایش خون منفی...امپول زدم پری شم نشدم...رفتم سونو ...کلیه و رحم اول کلیه ام رو نگا کرد و بعد رحم....گف خانوم شما حاملع ای...🙄🙄🙄شوکه شدم ازجام پاشدم گفتمممم نهههههه....بعدم ک هی غصه تشکیل قلبو داشتم میخواستم برم سونو این هفته ک چشم خورد ب سونو قبلی ک نماد تپش قلب و محل قرارگیری قلبو نوشته بود نرمال😊

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم