2777
2789
عنوان

ناف بچم😢😔

318 بازدید | 23 پست

بچم ۳۷ روزشه .نافش دهمش افتاد و کاملا خوب شده بود..امروز دیدم باز شده و یه چیزی  داخل نافشه.بردم دکتر گفت گوشت اضافست و الکل بزن تا خشک بشه اما بازم نگرانم ..کسی اینجوری بوده؟چیکارکردین😢

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

طبیعیه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پد الکلی بزار روش خوب میشه پسر منم اونطوری بود 

عکسش نمیاد..جدی میگی..داخلشه آخه..پد یعنی پنبه منظورته

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
اره بچه اولم اینطوری شد دوتا پماد داد و با الکل زدم زود خوب شد

جدی میگی 😢خیلی نگرانم از طهر کلی گریه کردم ..عکس نمیاد بفرستم ..داخل نافشه ازتوهم همینجوری بود؟

جدی میگی 😢خیلی نگرانم از طهر کلی گریه کردم ..عکس نمیاد بفرستم ..داخل نافشه ازتوهم همینجوری بود؟

گریه نداره که😂 چیز مهم نیست به خدا، یه گردالی بزرگ از تو نافش زده بود بیرون، تازه واسه بچه من سیاه هم شده بود.. در عرض سه چهار روز کامل خوب شد

🖤

گریه نداره که😂 چیز مهم نیست به خدا، یه گردالی بزرگ از تو نافش زده بود بیرون، تازه واسه بچه من سیاه ...

توروخدا ؟بچه من داخله نافشه بیرون نیست وقتی نافشو باز میکنم دیده میشه اندازه یه دونه ماشه..الکل بریزم خوب میشه یعنی؟بعد اب برسه بهش عیب دارع؟

گریه نداره که😂 چیز مهم نیست به خدا، یه گردالی بزرگ از تو نافش زده بود بیرون، تازه واسه بچه من سیاه ...

پمادا چی بود؟الکل چجوری میزدی؟تونت نوشته نمک بزنی

پمادا چی بود؟الکل چجوری میزدی؟تونت نوشته نمک بزنی

وای نه هرچیزی رو نزن..نمیدونم والا سه سال پیش پماد داده بود دکتر اسمشو یادم نیست..الکل اسپری کن داخلش خیلی زود خوب میشه

🖤

وای نه هرچیزی رو نزن..نمیدونم والا سه سال پیش پماد داده بود دکتر اسمشو یادم نیست..الکل اسپری کن داخل ...

اها اسپری کنم گفت بچکونم دوسه تا قطره ..خوبه بنظرت اثرداره؟

عکسش نمیاد..جدی میگی..داخلشه آخه..پد یعنی پنبه منظورته

بله همون که امپول زدنی استفاده میشه بزار روش بمونه چسب بزن باز بعد چند ساعت عوض کن حتما خوب میشه خوب شد برای پسرم دعا کن کنکور داره نی نی رو هم بچلون از عوض من😚

بله همون که امپول زدنی استفاده میشه بزار روش بمونه چسب بزن باز بعد چند ساعت عوض کن حتما خوب میشه خوب ...

اها باشه ممنون عزیزم چشم توهم دعاکن پسرم خوب بشه چشم حتما دعاش میکنم اگه لایق باشم ..😘

دختر منم همین طوری بود مدام از نافش چرک میومد و یه تیکه مثل به قول شما ماش تو نافش مونده بود یه دکتر گفت جوش شیرین بریز ریختم بدتر شد. یه فوق تخصص اطفال با یه تیکه فلز اون قسمتو سوزوند خدا خیرش بده