2777
2789
عنوان

شیر خشک

132 بازدید | 22 پست

سلام پسرم 4 ماهشه 5800 وزنشه...

خیلی ضعیفه بهش شیر خشک ببلاک میدم بهش هم میسازه...بعضی مواقع شیشه نمیگیره و فقط تو خواب میگیره بعضی مواقع هم فقط وقتی بیداره میگیره...

میترسم شیر خودمو دیگه نخوره...

همش با استرس بهش شیر خشک میدم😕😕

چیکار کنم بنظرتون..

اگه شیر داری نده شیر خشک پسره من بیمارستان بستری شد به خاطره ریه هاش  من شیره خودمو خیلی کم بهش دادم نمیتونستم سخت بود از بیمارستان مرخص شد هر کاری کردم سینمو نگرفت عادت کرده بود به شیشه 

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره

وقتی شیشه عادت کنه دگ کم کم سینه رو ول میکنه 

خودت چیزای مقوی بخور ک شیرت چرب شه 

حتما هم بزار از هر سینه یک رب شیربخوره 

پسرمنم شیش ماهش شد دگ سینه رو ول کرد بخاطر ریفلاکس مجبور بودم شیرخشک بدم ک کلا منو فراموش کرد 

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر منم شیر خشک داد به خواهرم شیر خودشم میداد هیچ مشکلی نداشت 

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 
وقتی شیشه عادت کنه دگ کم کم سینه رو ول میکنه  خودت چیزای مقوی بخور ک شیرت چرب شه  حتما ه ...

☹️منم شیر ندادم و خیلی ناراحتم 

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره
☹️منم شیر ندادم و خیلی ناراحتم 

دقیقا منم خیلی ناراحتم شیرخودمو میخورد خیلی تپل تر بود ولی از وقتی شیرخشک میخوره زیاد رو وزنش تاثیر نداره 😥

دقیقا منم خیلی ناراحتم شیرخودمو میخورد خیلی تپل تر بود ولی از وقتی شیرخشک میخوره زیاد رو وزنش تاثیر ...

چه شیر خشکی میدین پسره منم رفلاکس پنهان داشت  وداره 

من اپتامیل پپتی جونیور میدم خیلی سبکه و روز وزنش تاثیر نداره زیاد

چه شیر خشکی میدین پسره منم رفلاکس پنهان داشت  وداره  من اپتامیل پپتی جونیور میدم خیلی سبک ...

ببلاک 

میگن نان زود وزن میگیره ولی زیاد کردنش خوب نیس چون چربه..

همش کاذبه تپل شدنش..

منم تا سه ماهگی شیر خشک کمکی به پسرم دادم البته شبی60سی سی تازه همشو نمیخورد به زور بهش میدادم   شیشه نمیگرفت الان فقط شیرخودمو میخوره همه میگن اول چاق بود آخه سی یا شصت سی سی مگه چقدر بچه روچاق میگنه

چه شیر خشکی میدین پسره منم رفلاکس پنهان داشت  وداره  من اپتامیل پپتی جونیور میدم خیلی سبک ...

البته الان پسرم ۱۳ماهشه ۵ ۶ ماهگی ک ریفلاکس داشت آپتامیل پپتی میخورد 

بعداز اون تروویتال الانم چند روزه سوپرامیل میدم تروویتال بهترین شیره ولی رو بچم اثر نداشت حالا ببینم سوپرامیل چطوره

تروویتال چرا میگن خوبه؟؟ چن هست قیمتش

۲۸۶۰۰تومن 

نمیدونم والا بیس تولید شدش از نیوزلنده 

چون درصد چربیش بالاست شماره سه پسرم میخوره مثلا تروویتال چربیش ۱۸ بود اپتامیل ۸ خب تروویتال بهتره دگ 

البته الان ک سوپرامیل میدم چربیش ۲۴ فک کنم دکترش میگفت دگ ازین دوتا بهتر نیس البته بین ایرانی ها