اگه شیر داری نده شیر خشک پسره من بیمارستان بستری شد به خاطره ریه هاش من شیره خودمو خیلی کم بهش دادم نمیتونستم سخت بود از بیمارستان مرخص شد هر کاری کردم سینمو نگرفت عادت کرده بود به شیشه
زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادر منم شیر خشک داد به خواهرم شیر خودشم میداد هیچ مشکلی نداشت
اخطار اگه فکر میکنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر میکنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه دیگران .. اگه فکر میکنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر میکنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر میکنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر میکنی به اون دختری که تو خیابون بلند میخنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر میکنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر میکنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی
منم تا سه ماهگی شیر خشک کمکی به پسرم دادم البته شبی60سی سی تازه همشو نمیخورد به زور بهش میدادم شیشه نمیگرفت الان فقط شیرخودمو میخوره همه میگن اول چاق بود آخه سی یا شصت سی سی مگه چقدر بچه روچاق میگنه