2777
2789
عنوان

مامانایی ک نینی یک ساله دارن بیاین

107 بازدید | 11 پست

سلام 

دختر من چند روز دیگه ۱ سالش میشه 

اصلا غذا نمیخوره و یک سره شیر میخواد 

نمیدونم چی درست کنم دیگه براش 

همه بچه های همسن دختر من تپل مپلن ولی دختر من لاغر و ریزه میزه مونده 

۴ تا دندون داره و از ده ماهگی راه افتاده 

یکسره در حال ورجه وورجه کردنه

هر کی میرسه میگه برا ۱ سال دخترت خیلی کوچولوعه 

بخاطر شرایط کرونا هم مدتیه برا وزن گیری نبردمش 

مامانایی ک تجربه دارید بگید چیکار کنم انواع سرلاک و کره محلی و غذاهای نشاسته دار بهش میدم نمیخوره فقط در حد سه چارتا قاشق 😭😭

هیچی بهش نده.. بزار گرسنه گرسنه بشه... شیر میخوره سر دلش و میگیره برا همین غذا نمیخوره... من خودم بچه ندارم ولی توی اینستا پیج گونش کیزلری و دارم خیلی بچع هاش تپلن.. گفته بود من میزارم هر وقت خودشون دلشون خواست و گرسنشون شد غذا بخورن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم دو هفته دیگه یکسالش میشه.دختر من برعکسه خوراکش خیلی زیاده ینی هرجا میرم واسه غذا و میوه گریه میکنه ابروم میره.بنظرم اگه وزنش زیر خط نیست ولش کن چیکارش داری همون شیرخودت خوبه.

مادرای عزیز توصیه میکنم این پیج رو دنبال کنید ایده غذایی متنوع برای کودک و ایده های دیزاین غذا

https://www.instagram.com/p/CC0CpakAgG7/?igshid=9kf8b59hzhf9

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

بستنی و دنت زیاد بهش بده ماست وشیر هم پرچرب بده. یک ساله که خوبه بازم میشه هرچیزی بهش داد دختر من 6 ماهشه کوچولو مونده ننیدونم چی بهش بدم 

**اللهم عجل لولیک الفرج**
من از نه ماهگی غذاهای خودمون خورد.ریزه میزه اس وکم وزن.کاریش نمیشه کرد.ازبس شیطنت میکنن وزن نمیگیرن

اره واقعادختر من از وقتی بیدار میشه تا میخوابه ۱ دقیقه هم نمیشینه همش در حال راه رفتنه غذاهای خودمونم بهش میدم ولی نمیخوره😭

خسته شدم از بس گفتن دخترت لاغره

هیچی بهش نده.. بزار گرسنه گرسنه بشه... شیر میخوره سر دلش و میگیره برا همین غذا نمیخوره... من خودم بچ ...

چند بار اینکارو کردم بهش شیر نمیدم تا غذا بخوره ولی غذارو نمیخوره و یکسره گریه میکنه خونه رو میذاره رو سرش تا شیر بخوره

اره واقعادختر من از وقتی بیدار میشه تا میخوابه ۱ دقیقه هم نمیشینه همش در حال راه رفتنه غذاهای خودمون ...

گوش نده به منم میگن

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
اره واقعادختر من از وقتی بیدار میشه تا میخوابه ۱ دقیقه هم نمیشینه همش در حال راه رفتنه غذاهای خودمون ...

قلم بگیر قلم شتر چون طبعش گرمه براش توغذاها بریز خوشمزه هست بچه ها هم دوست دارن گوشت قرمز ایناهم میخوره؟