2777
2789

مهریه کم باشه 

جهزیه ام نباشه😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

میخای زن بگــیری؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه نمیخام، شرط تقسیم اموال و همه حقوقی که تو سند ازدواج مسخره واگذار میکنه رو با تعهد محضری باید گرفت، جهیزیه و خونه و اینا رو هم دو نفری جور میکنیم، این از نظر من میشه یه ازدواج درست! 

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

مهریه دادنی  خوبه ک باشه هرقدر ک آقا راضی بود بده چون هدیه ست ولی اگر دادنی باشه که نیست  . جهیزیه هم اگ حالت اجبار نداشته باشه و طبق میل خانواده دختر باشه بعنوان  هدیه عروسی ب دخترشون. جشن ازدواج و اینا ک توافقی یکی دوس داره یکی نداره. اما اینجا ایرانه آخرش همه ش با دلخوری تموم میشه و این خیلیییییی بده 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
مهریه دادنی  خوبه ک باشه هرقدر ک آقا راضی بود بده چون هدیه ست ولی اگر دادنی باشه که نیست  ...

چقد خوب گفتین و درست،باید یاد بگیریم خوشحال باشیم،نه اینکه ظاهر خوشحالی به دیگران نشون بدیم

یادم رفت اجازه بگیرم ببخشید

خاهش میکنم 

نگفتم ک اجازه بگیر

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

اگه راه حل بخوای ب نظر دارم تهش باید اگ عروس خانم بخواد هم عروسی بگیری هم طلا بخری هم مراسمات هدیه بگیری هم خونه داشته باشی هم ماشین هم شغل هم مهریه بزی . پس پیشنهاد میکنم جایی بری و آدمی رو پیدا کنی خودش و خانواده ش زیاد سخت گیر نباشن. از طرفی خانواده هاتون هم حمایتتون کنن. با این وضعیت بدون حمایت خانواده ها واقعا نمیشه کاری کرد 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
اگه راه حل بخوای ب نظر دارم تهش باید اگ عروس خانم بخواد هم عروسی بگیری هم طلا بخری هم مراسمات هدیه ب ...

خانواده ها هم خودشون الان نیاز به حمایت دارن🤦‍♂️ممنون از اینکه برام نوشتید،امیدوارم برای همه خوب پیش بره🙏🍁