2777
2789

منظورم تشدید هموروئید و شقاق و یبوست هس...

تجربه ای داشتین ؟ اکه از نوجوانی درگیر این مریضی ها باشیم وقتی حامله بشیم تشدید میشه و مجبور به عمل میشیم؟

منو توی تایپک های کنکوری و درسی تگ کنین❤🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه تو بارداری یبوست شی بله تشدید نیشه

لیلی_آگان هستم یک عدد تعلیقی مظلوم🤣🤣لری شااااااد بگووووش🤪😘                                                       https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3

نه .ولی خب باید رعایت کنی .روزی دو یه قاشق روغن زیتون بخوری ،آب ولرم ،میوه زیاد ،غذا بجوی ،اگه همورویید داری مدام شده با وازلین چرب کنی مقعد رو .وقت زایمان اگه طبیعی شیاف دیکلوفناک بزار و هواست باشه به سمت واژن فشار بدی نه مقعد .تمرین کگل خوبه 

خدا نکنه بعدش از بین می‌ره

اگه از همون نوجوانی شقاق و بواسیر مزمن باشه چی ؟

سر همین از ازدواج و بچه دار شدن میترسم ...

چون ممکنه بعدش بی اختیاری بگیرم یا دوران حاملگی تا مرگ برم

بچه دارین ؟ یا مجردین ؟چون شنیدم بچه دار که بشیم کار به عمل میکشه

متاهلم بچه ندارم عزیزم 

من پارسال خونریزی داشتم رفتم دکتر دارو یکماهه داد گفت اگر جواب نداد عمل لازم داری و جواب داد در کنارش تغذیه هم رعابت مبکنم ۸۰ درصد اوقات و دیروز مجدد خونریزی داشتم 

نه .ولی خب باید رعایت کنی .روزی دو یه قاشق روغن زیتون بخوری ،آب ولرم ،میوه زیاد ،غذا بجوی ،اگه همورو ...

همین الان که مجردم هم همش رعایت میکنم فایده چیه یکم سفت بشه دوباره زخمم باز میشه 

خسته شدم میترسم از آینده