2777
2789
عنوان

تو دوخدا دعا کنید شهید بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 35 پست
شماهم شهیده کمایی رو می‌شناسید 🥺🥺🥺🥺

سلام

عزیزم کتابی که در رابطه با زندگیشون بوده رو خوندم و بسیار دوستشون‌ دارم زینب جان کمایی رو💚

التماس دعا🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما به فکر بچه ات و زندگیت باشی دنیا و آخرت رو داری،کی گفته هر کی میخواد به مرتبه بالایی پیش خدا برسه فقط باید شهید بشه؟؟البته که مرتبه شهدا خیلی زیاد هست ولی شما احادیث رو هم نگاه کنی قلم دانشمند رو از خون شهید بالاتر میدونه،عزیزم راه های زیادی هست برای بلتد مرتبه شدن، زندگی یه موهبت که خدا بهمون داده،ازش استفاده کن،شهدا هم عاشق زندگیشون بودن ولی برای دفاع از خاکشون از زندگیشون گذشتن،همه ما مدیونشون هستیم،شما هم نیازی نیست شهید بشی که به درجات بالا برسی از هزاران راهی که میشه به خدا رسید میتونی به خدا برسی

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
منم مستند و زندگی نامه ایشون رو خوندم

بله منم مستندش رو دیدم 

التماس دعا دارم🌹

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
حتما به یادتونم

ممنونم

زنده باشید🙏🌹

شما به فکر بچه ات و زندگیت باشی دنیا و آخرت رو داری،کی گفته هر کی میخواد به مرتبه بالایی پیش خدا برس ...

همچین چیزی وجود ندارد شهید از دانشمند بالاتر هست ایشونم آرزوی شهادت کردن نه مرگ همه شهدا هم بچه داشتن دلیلی نمیشه کسی که آرزوی شهادت کنه اول باید شهیدانه زندگی کنه اون نمیگه می‌خوام بمیرم که 

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼

سلام استارتر هستی هنوز کارت دارم؟

اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...