2777
2789
عنوان

خانومای مظلوم

94 بازدید | 11 پست

من خودم برادر دست بزن دار دارم خانوما ، همین امروز روش کمربند بابامو کشیدم....😂

بابام خونه نبود .

دیگه جرات نکرد نزدیکم بیاد .

یکی دو بار مظلوم بازی دراوردم هولم داد ، ولی حالا چند وقته یاد گرفتم از خودم دفاع کنم‌.

عزیزای دلم 

متاسفانه فرهنگ خیلی از ما ایرانیا 

جوریِ که خانوما رو ضعیف و حرف زور پذیر پرورش میده  .

قربون تون برم

مظلوم بازی درآوردن و از شوهر ،برادر و پدر کتک خوردن اصلا ربطی به خانوم بودن شما نداره .

قوی باشین.

نزارین کسی دست رو تون بلند کنه .

اگر هم واقعا تا حالا دست رو تون بلند شده یا برین پزشکی قانونی و نامه طول درمان بگیرین 

یا اگر شرایط تون بده و نمیتونین از خونه بیرون بزنین زنگ بزنین ۱۲۳ 

امداد روانی 

خودشون با پلیس و روان شناس میان تشکیل پرونده میدن .

تو جامعه تحت هر شرایطی از خودتون دفاع کنین . 

اگر مظلومین بدونین که حقتونه و به قول دکتر شریعتی اگر خودتون تونستین و حقتون رو نگرفتین خدا هم براتون نمیگیره .

ما هم مون انسانیم و برده و تو سری خور کسی نیستیم.💐💐💐💐💐💐

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشم یبار سر دوست پسرم بهم سیلی زد با مامانم افتادیم سرش تا میخورد زدیمش از اون موقع به بعد رابطمون خیلی نزدیک شده به هم و خیلی خیلی رابطه ی خوبی داریم باهم چندبارم خودش معذرت خواهی کرد ازم و کلی برام هدیه خرید تا از دلم در بیاره اگه کتکش نمیزدمش بازم تکرار میکرد داداشم 14 سال ازم بزرگتره 

اگه با نظر من مخالفی ریپلای نکن چون حوصله ی بحث ندارم
من یه چند روز پیش بابام با جارو برقی کوبوند تو رون پام چطور شکایت کنم 

در صورتیکه شما را کتک میزنند میتوانید ضمن تماس با پلیس و تنظیم صورت جلسه علیه ایشان شکایت کرده و دیه را از ایشان مطالبه کنید ضمنا میتوانید نفقه خود را هم مطالبه کنید.

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

داداشم یبار سر دوست پسرم بهم سیلی زد با مامانم افتادیم سرش تا میخورد زدیمش از اون موقع به بعد رابطمو ...

دمت گرم دختر 

من یه چند روز پیش بابام با جارو برقی کوبوند تو رون پام چطور شکایت کنم 

باید بری پزشک قانونی بعد نامه میگیری میری کلانتری پرونده تشکیل میدن براتون البته بی فایدس اینجا طرف دخترشو با داس کشت هیچکاری نکردن تازه گفتن مشکل از دختره بوده شما که با جارو برقی زده به پات مطمئن باش پیگیری نمیکنن اصلا....

اگه با نظر من مخالفی ریپلای نکن چون حوصله ی بحث ندارم
باید بری پزشک قانونی بعد نامه میگیری میری کلانتری پرونده تشکیل میدن براتون البته بی فایدس اینجا طرف ...

میکنن عزیزم 

حداقل پای باباش به دادگاه باز شه متوجه بشه با انسان طرف نه ببخشید ی برده 

میکنن عزیزم  حداقل پای باباش به دادگاه باز شه متوجه بشه با انسان طرف نه ببخشید ی برده

دفعه قبلی سرمو شکوند ۱ماه زندان بریدن براش ولی انگار تا منو نکشه ول کن نیست 

دفعه قبلی سرمو شکوند ۱ماه زندان بریدن براش ولی انگار تا منو نکشه ول کن نیست 

زنگ بزن ۱۲۳ عزیزم 

باهاشون صحبت کن که بدسرپرستی. 😘