2777
2789
عنوان

اگه یه روز دختردار شدید...

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 26 پست
نه اصلا نباید بسته اینترنتی داشته باشه

وااا!!خب يهو بكنش تو گوني!يعني چي اين حرف؟فوقش فيلترشكن و اينستا نداشته باشه.

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بنظرم فضای نینی سایت خیلی خیلی بهتر از شبکه های اجتماعی دیگست

چون اکثرا خانومن و این که خب بد نیست یکم با واقعیتا روبه رو شه

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
نه اصلا نباید بسته اینترنتی داشته باشه

واقن؟ 

خب اینطوری بعدا که یهو گوشی و اینترنت بیاد دستش هول میکنه

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
وااا!!خب يهو بكنش تو گوني!يعني چي اين حرف؟فوقش فيلترشكن و اينستا نداشته باشه.

دخترن ندارم شایدم خداهیچ وقت بهم نده

ولی پسر دارم والان نزدیک 11 سالشه ویکی شش ساله 

هنوز براش حتی گوشی هم نخریدم بچه باید بازی کنه ورزش  نه اینکه سرش توگوشی باشه هم چشمش ضعیف بشه هم روش اثرمنفی داشته باشه

هرچیزی یک وقتی داره وهرکس یک شیوه ی تربیت

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

گوشی که براش میگیرم

باید زیر نظر خودم باشه

کامل دلایلو براش توضیح میدم 

چون یه دختر پونزده ساله تو اوج بلوغ و احساساتی تصمیم میگیره هیچی از دنیای اطرافش نمیدونه

ترجیح میدم بجای اینکه بیاد نی نی سایت و داستان خیانت و مادرشوهری بخونه ، یا درمورد زایمان مطلع بشه

با یه چیز دیگه سرگرمش کنم

اخه این سایت به چه درد دختر پونزده ساله میخوره 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
واقن؟  خب اینطوری بعدا که یهو گوشی و اینترنت بیاد دستش هول میکنه

نه من خودم بعداز عروسیم گوشی خریدم اصلا هم هول نکردم الان هم فضای مجازیم فقط همین نی نی سایته واگه سوال برام پیش بیاد گوگل 

گوشی که براش میگیرم باید زیر نظر خودم باشه کامل دلایلو براش توضیح میدم  چون یه دختر پونزده س ...

به درد بعضی از زنهای بالغ هم نمیخوره چون میان میگن بااین داستان‌های خیانتی که می‌خونیم همش احساس می‌کنیم شوهرمون داره خیانت میکنه دیگه وای به حال یک دختر بچه که هیچ درکی از زندگی مشترک نداره

به درد بعضی از زنهای بالغ هم نمیخوره چون میان میگن بااین داستان‌های خیانتی که می‌خونیم همش احساس می‌ ...

دقیقا

من که اصلا وارد این تاپیکا نمیشم بعضی اوقات توهم میزنم 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
دقیقا من که اصلا وارد این تاپیکا نمیشم بعضی اوقات توهم میزنم 

🤭🤭😆😆😆

خوب آخه نمیشه که هرچیزی رومون اثر سو بزاره

من اینجور تاپیک ها که میرم بیشتر قدر شوهر زندگیمو میدونم و بیشتراز قبل عاشق شوهرم میشم