2777
2789
عنوان

فکر کنم این سومین باره که کرونا گرفتم...خسته شدم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 25 پست
اگه ازمایش ندادی شاید بدنت عفونت نهفته داره

چرا دادم هیچ گونه عفونتی ندارم.دقیقا الان میخوام برم ازمایش انتی بادی کرونا رو بدم.چون احتمالا دیگه بدنم آنتی ژن رو داره

با این بدن ضعیفت و ناقل بودنت باز میری سرکار?عجب رویی دارید شما

من شنیدم بار اول طرف بگیره تا 6 ماه دگ نمیگیره ایمن میشه ولی اگ باز بگیره میمیره دور از جون

شما مطمۍنی کروناس? ازمایش دادی?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خبرها کذب میکنن میگن اونایی که میگن گرفتن طول بیماریشون  طولانی هست

من خودم تو ۲۰و سی دیدم

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
با این بدن ضعیفت و ناقل بودنت باز میری سرکار?عجب رویی دارید شما من شنیدم بار اول طرف بگیره تا 6 ...

مثل شما بی کار وبیبار نیستم که بشینم خونه از شوهرم پول بگیرم.درس خوندم که برا جامعه مفید باشم.

مثل شما بی کار وبیبار نیستم که بشینم خونه از شوهرم پول بگیرم.درس خوندم که برا جامعه مفید باشم.

درسته ولی وقتی ادم ضعیفه درگیره بیماریه  باید بشینه خونه  ی مدت

حداقل 3 ماه باید خونه بمونه اونی ک ناقله

من دعوایی ندارم اگه بشینی فک کنی میبینی درست میگم ایتجوری بقیه هم درگیرمیشن

خانم مفید